shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Var det Varde?

(MGP)

Efter en god start på turneringen, skulle Aarhus Fremad denne lørdag møde ’ønskemodstanderen’ fra Varde. Vi tabte 2 gange til dem sidste år; Den ene, var første turneringskamp, efter en kaotisk sommer. Den anden var på Riisvangen i foråret, hvor vi tabte 1-0 på et lidt heldigt mål fra distancen. Nu var der ingen undskyldninger. En god sommer, og en konkurrencepræget trup, som har fået en god sæsonstart – det skulle følges op med 3 point.

Det var tydeligt i kampens indledning, at det var et tændt Fremad hold der gik på banen. Efter kampens 6 minut, stod der således 2-0 på tavlen – i hjemmeholdets favør. Målscorer til 1-0 var den gamle Varde dreng Peter Rask, mens Rasmus ’evig frisk’ Dehli scorede til 2-0.

Der var yderligere optræk til et par Fremad mål inden uret rundede de 15 minutter, og herefter begyndte varmen for alvor at ramme spillerne. Begge hold havde det hårdt – og Varde kom lidt bedre med. Som det ofte sker, når et hold fører 2-0, så trækker de sig lidt tilbage og overlader lidt af initiativet til modstanderen – og det samme skete her. Momentvis var Fremad dog meget farlige fremad banen, og det bølgede da også lidt frem og tilbage i varmen. Efter ca. 30 min forlænger Varde’s fyrtårn Rasmus Jessen et langt indkast, som herefter lander hos Morten Schmidt, der resolut banker bolden i mål. De sidste 15 min bølgede igen lidt frem og tilbage og det var tydeligt, at det hold der kom bedst ud til 2.halveg, ville få overtaget i kampen.

2. halveg startede med lidt spænding omkring hvem der nu fik overtaget, men ret hurtigt fik Fremad kombineret sig igennem, og Rasmus Dehli spillede Mathias Valentin fri, som let kunne score til 3-1. Her løb luften lidt ud af Varde ballonen, og det var som om de ikke rigtig troede på det mere. Aarhus Fremad spillede en solid kamp i varmen, og der blev flere gange vist flot spil. Man kan se, at det betyder meget, at Fremad på bænken har spillere der kan gå ind, uden at ændre i niveau, spillestil eller tempo. Det er den store forskel fra sidste år. Således gjorde både Brian, Østenkær og Rune Nielsen sit til, at vi kunne holde et ok tempo i varmen, og endda score 2 mål mere.

Brandvarme Peter Rask scorede sit 2. mål (for anden kamp i træk), med hovedet efter et hjørnespark. Det 5. og sidste mål var efter et rigtig flot fremad opspil, som endte med, at Malte Færge (som i skib) sendte en perfekt bold ind i hoved på Brian, som flot headede bolden i nettet.

Desuden sad unge Anders Hansen på bænken, uden at blive benyttet. Den unge and scorede 3 mål i pokalkampen midt på ugen, og ligner en mand der nok skal få nogle divisionskampe i benene i denne sæson.

Der skal lyde en stor tak til de fremmødte tilskuere som var med til at lave en rigtig god stemning på denne varme sommerdag. Tilsat et nyt og forbedret lydanlæg, var det jo næsten som at være på Aarhus Stadion, efter et mål til de lokale!

Mange tak, og vi ses forhåbentlig om ca. 2 uger igen!

Over’n’out…