shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00kr.
View Cart Check Out

Christian Lauenborgs drømmekasse gav Fremad 0-1 sejr i Ringkøbing

/Artiklen er hentet fra Stiften.dk / Af: Emil Halkier Sørensen / Publiceret

I efterårets første kamp vandt Aarhus Fremad 1-0 på udebane over oprykkerne fra Ringkøbing. Efter en uskarp første halvleg fik århusianerne strammet skruen efter pausen og dominerede pointene i hus.

En flok vestjyske oprykkere, energiske og ivrige efter at vise deres værd, med omkring 1000 på lægterne til at støtte op. Det skal nok give Ringkøbing en del point på kontoen, mente den debuterende Aarhus Fremad-træner Morten Mølkjær.

Han kunne så til gengæld lune sig ved tanken om, at det ikke blev hans mandskab, der satte point til i det vilde vesten. Århusianerne vandt således 1-0 i efterårets første kamp på en følt og velplaceret inderside af Christian Lauenborg efter 50 minutters spil.

Aarhus Fremad virkede indledningsvist en smule premiereramte, kontrollerede godt nok, men formåede ikke at gøre det farligt sådan for alvor, lød det fra cheftræneren. Derfor hævede han lige stemmelejet i omklædningsrummet.

- Spillerne fik en opsang i pausen, og det må man sige, at de tog til sig. De kom ud som lyn og torden i anden halvleg. Vi havde 14 afslutningerne i de sidste 45 minutter, hvor Lauenborg så fik prikket den anden i mål, sagde Morten Mølkjær.

Fremad presset forsatte, dog uden at udbygge yderligere, og selvom Ringkøbing fik kreeret de forventelige to-tre chancer lige før lukketid, da vestjyderne kastede alt frem, lykkedes det århusianerne at holde stand.

Alt i alt en godkendt indsats tidspunktet på sæsonen taget i betragtning, mente Fremad-træneren

- Det så ud til, at vi er på 80-85 procent rent løbemæssigt. Enkelte så trætte ud til sidst, men jeg hæfter mig ved, at Ringkøbing-spillerne virkede mere trætte. Der kan ikke sættes flueben ud for form, spil og afslutninger endnu, men vi er godt på vej.