Evaluering af opstarten

Opstarten er nu ved at være ovre og Fremad-drengene er ved at være klar til sæsonpremieren, der spilles søndag ude mod Ringkøbing. Vi har mødt cheftræner Morten Mølkjær til en snak om den første måned og opstarten generelt.

”Vi har fået en rigtig god start på de fleste parametre. Der har været flere opløftende momenter og resultater i testkampene, og der har været en god og dedikeret indstilling til tingene over hele linjen. Både spillere og klubben som helhed har taget godt imod mig og de øvrige nye trænere. Vi er dog desværre også blevet ramt af et par skader i opstarten. Til allerførste træningspas blev Esben (Lauridsen red.) desværre langtidsskadet, da hans yderste ledbånd blev delvist revet over. Derudover brækkede en af vores prøvespillere, Robert, hånden to steder i vores interne testkamp”.

Aarhus Fremad har i opstarten spillet tre træningskampe med et godkendt udbytte.

”Vi kan rent resultatmæssigt ikke klage. Vi vandt over Brabrand 3-1, Jammerbugt 2-1 og spillede 1-1 i lørdags mod VSK. Derudover har DS-holdet vundet over Lysengs 2. division 4-3, Horsens Freja 3-1 og tabte til Hedensted i lørdags. Vi har fået set hvem, der kan og vil være med på spillestilen. Vores presspil og forsvarspil ser bedre og bedre ud, men det mest glædelige er, at vi afslutter så meget, som vi har gjort. Det viser, at vi tænker fremad, og at vi forsøger at være produktive i spillet”.

I den forgangne sæson leverede de sort-gule fra Riisvangen et fornemt resultat, hvor holdet i første omgang kvalificerede sig til oprykningsspillet, og herefter endte på en hæderlig 9. plads. Om der resultatmæssigt forventes mere i den kommende sæson var svært at få ud af den nye cheftræner.

”Forventningerne til efteråret er, at vi bliver stærkere i vores stil samtidig med, at vi vinder så mange kampe som muligt”

Fremad har i sommerpausen fået tilgang af følgende spillere:

Rasmus Henningsen, Can Dursun, Asger Hausted, Niels Anton Salling Hansen, Sebastian Kattrup, Jacob Eichner, Benjamin Møller Nielsen, Gabana Topo Topenya, Simon Herdel Pedersen, Jesper Richter Pedersen, Jeppe Laursen, Younes Diab

Følgende spillere er ude at rejse:

Simon Sulbæk Møller, Rene Nederby, Martin Aagaard, Jeppe Carstensen (d. 21. september)

Steven Jørgensen er på grund af skade stoppet i klubben

Læs andre nyheder og find live stream på Mesterbold.dk

/Sponsoreret

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP