shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Fremad giver den max gas

Efter 4 sejre på stribe, skulle Otterup en tur forbi DK’s mest hyggelige stadion, Riisvangen. De sidste par år, har Fremad haft svært ved at slå Otterup i egen hule, så det ville alle gerne revanchere.

Lad mig starte med at sige, at dette indlæg er lavet efter at have læst Otterup’s referat af kampen på deres side. Jeg vil derfor sige med det samme, at vi selvfølgelig ser en kamp med vores briller på, og Otterup ser kampen med deres briller på. Sådan er det, og det kan man aldrig lave om på. Hvilke Briller Otterup’s ”referat-mand” havde på, skal være usagt. Spørgsmålet er nærmere, om han overhovedet havde nogle på!

Som i nogle af de andre kampe, lagde fremad godt ud, og bragte sig efter 6 min foran 1-0 ved Anders Brøchner. Et lidt uheldigt indgreb fra Otterups målmand førte til en løs bold i feltet – og en gammel målnæse ruster aldrig!

Efter ca. et kvarter, bragte topscorer Peter Rask Fremad i front med 2-0 efter et godt hug fra distancen. Alt hvad han rører ved for tiden, bliver til guld!

3-0 målet kom efter et korrekt dømt straffespark. Rune Nielsen forsøgte at komme op til et indlæg, men blev klodset skubbet ind i Otterup’s målmand. Nogle ville ha taget den lette løsning, og have dømt frispark til keeperen, men i dette tilfælde var det klodset af Otterup spilleren, og rigtig godt set af dommeren.

Tilbage til, at en gammel målnæse aldrig ruster – Michael G. Pedersen scorede nemlig sikkert på det efterfølgende straffespark.

Herefter, og resten af kampen spiller fremad faktisk det dårligste spil i år, igennem en længere periode. Det hænger nok lidt sammen med, at man var foran 3-0, men Otterup skal selvfølgelig også roses for deres spillestil. De kan godt lide at have bolden, og spiller den meget godt rundt. Fremad stod derfor mest af alt og ventede på gæsterne. Det gjorde størstedelen af kampen til en lidt sløv forestilling!

Kort efter halveg, bragte Otterup sig på 1-3. Efter en flot stikning i dybden, sparkede Anis den flot ind bag målmand Thomas Nørgaard. Ikke den start fremad havde håbet. Resten af kampen lignede lidt den sidste del af 1.halveg. Fremad med en del chancer, og otterup med en del boldbesiddelse, uden de dog rigtig blev farlige.

Der er en enkelt episode, hvor Otterup gerne ville have haft straffe og rødt kort. Den kan bestemt diskuteres, men set udefra, var det en regulær duel om bolden. En sådan duel kan selvfølgelig altid dømmes begge veje – og her er vi tilbage til de berømte briller!

Efter godt 70 min., bryder Peter Rask igennem på kanten, og ligger bolden perfekt indover til Rune Ulrich Friis, der sikkert scorer til slutresultatet 4-1.

En dejlig sejr, som kom i hus uden at holdet spillede op til sit bedste. Holdet burde derfor være helt klar til kampen i Svenborg på søndag.

Næste hjemmekamp er først lørdag den. 22/9  – imod BSV.