shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Fremad tabte to point

(Referat af Niklas Rehn) 

Chancerne var der til at få sejren og spillet var til mere end et point, men Aarhus Fremad fik  alligevel ikke de tre point med hjem til Riisvangen.

Uret på Østerbro Stadion viste, at der var 70 grader, men det løj i den grad. Vinden gjorde det til en kold oplevelse at se Aarhus Fremad, og selv om publikum uden tvivl har fået sig et godt grin, da de så BK Skjolds assistenttræner, Janus Blond, i en flyverdragt, var det helt sikkert ham, der grinede i den sidste ende. Kampen endte med at blive en typisk første kamp i foråret med mange fejl og til tider godt spil. Men udeholdet fik ikke den sejr, de gerne ville have med hjem til Riisvangen.

”Vi havde chancerne til at vinde.”

Aarhus Fremads offensivspiller, Peter Rask, var tydeligt skuffet efter en kamp, hvor Riisvangens drenge måtte nøjes med 1-1 i forårspremieren i 2. Division Vest ude mod BK Skjold.

Det hele startede ellers så godt. Med vinden i ryggen lagde Fremad ud som lyn og torden og havde flere nærgående forsøg. Primært efter frispark og hjørnespark. Men det var først efter en halv time, at aarhusianerne kom frem til en oplagt målchance. Mathias Valentin kom igennem, men helt alene med keeperen brændte han på det skammeligste. Resten af halvlegen var præget af spil til et mål, og hjemmeholdet var tættest på et mål, da Michael G. Pedersen var tæt på at heade den i eget mål. Især Rune Friis og Peter Rask virkede veloplagte og havde ikke problemer med at udfordre hjemmeholdets backs.

Anden halvleg blev langt mere spændende. Begge målmænd diskede op med flotte redninger. Men efter en times spil kunne de ikke holde nullet mere. En god bold i dybden blev sparket i det lange hjørne af hjemmeholdets angriber, Casper Petersen, der ufortjent bragte BK Skjold foran. Dommeren havde dog knap fløjtet op, før bolden blev sparket ind i den anden ende. En lang bold kom ind i feltet, hvor Sebastian Sørensen sparkede den nemt ind fra en position, hvor det godt kunne ligne en offside. Resten af kampen var præget af en del gule kort til begge hold og Fremad var flere gange nærgående efter hjørnespark til stor glæde for udeholdets tilhængere. Af de 202 tilskuere, hjemmeholdets speaker påstod der var på stadion, var en stor del iklædt Fremad-trøjer, og på det stille Østerbro var det ikke noget problem at høre de mange tilråb.

Derfor endte opgøret 1-1. Et resultat hjemmeholdet kan være mest tilfredse med, mens den for Aarhus Fremad må stå på skudtræning i den kommende uge.

 

Startopstilling: Thomas Nørgaard, Rune Nielsen (Morten Krogsgaard), Michael G. Pedersen, Sebastian Sørensen, Kasper Vinding, Anders Brøchner, Michael Nørgaard (Rasmus Dehli), Peter Rask, Mathias Valentin, Rune Friis og Mark Jensen.