shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Kampreferat: Fremad – FC Sydvest

(Referat af Christian Byskov)

Sejr i Sæsonens første kamp…

2012/2013 sæsonen blev skudt igang lørdag på Riisvangen stadion for byens nummer 2 Aarhus Fremad med en sikker 4-0 sejr over oprykkerne fra FC Sydvest.

Inden Sejren kom i hus skulle vi lige igennem lidt premiere nerver eller hvad det nu har været.

FC Sydvest voldte os lidt problemer de første 20-30 minutter og havde også 2-3 chancer som med lidt held godt kunne ha givet et mål eller to, hjeldigvis havde vi en dygtig målamand mellem stængerne Thomas Nørgaard som havde et par store redninger i kampen.

Vores gamle ven TC. var vist mand for en af de brændte chancer, men det skal han nu ikke høre noget for, vi var også glade for at se ham igen.

Ellers var det et oprykkerhold med flere prominente navne, og flere spillere der både har spillet superliga og 1. division selvom det dog er nogle år siden viste de fine takter.

Vi havde også et par chancer istarten men det var først da Rasmus Dehli bringer os foran efter 30 minutter at vi får lidt ro over spillet og får styr på “nerverne” Iøvrigt en assist til HR. Anders Sandberg Nissen.

Minuttet forinden måtte Peter Rask forlade banen med en slem skade over øjenbrynet.

Heldigvis kom han hurtigt til sig selv igen, og efter god behandling fra assistenten blev han kørt i åben cabriolet på skadestuen og fik brynet ordnet..

Da 2. halvleg startede var det et hjemmehold i fuld kontrol og producerede chance på chance de næste 45 minutter.

Efter 49 minutter bringer Michael Nørgaard os foran 2-0 og der skulle ikke gå længe før debutanten Anders Hansen bringer os foran 3-0 med et sikkert spark i det lange hjørne fra nært hold.

59 minutter havde uret rundet da Brian Johansen også usvigeligt sikkert ligger den fladt ind forbi udeholdets målmand og nu var det vist bare et spørgsmål om hvor stor sejren blev.

Men der kom ikke flere scoringer i opgøret og for første gang i mange sæsoner ligger Aarhus Fremad ud med at vinde den første kamp i turneringen.

Desuden var der også debut til Jakob Krarup som også er kommet til fra AGF denne sommer, tillykke til begge jer knægte med debuten.

Næste kamp er lokalopgører mod Skovbakken som vi pr. tradition altid har det svært med, så kig over på Vejlby Stadion lørdag d. 11. august kl. 13.00 og støt os…