shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Meget vigtig sejr over Odder

Lørdag var vi på en kort tur til Odder og det endte med en 4-1 sejr efter 1-1 ved pausen. Målene blev scoret af Mads Rønne 2, Malte Færge og Esben Lauridsen.

Vi startede kampen i kontrol og efter 11 min. kom vi foran 1-0, da Odders målmand ikke fik sparket bolden ordenligt væk og Mads Rønne kunne lobbe bolden over keeperen til en føring på 1-0. Der skulle dog kun gå 1 min. så var der balance i regnskabet og Odder havde udlignet til 1-1. Odder sad derefter på kampen og var farlige på et par omstillinger. De manglede dog skarpheden og pausestillingen var derfor 1-1.

2. halvleg startede med en stor Odder chance, men efter 53 min. kom vi foran 2-1 da Mads Rønne igen var på pletten og headede os foran. Kun 2 min. senere blev det 3-1 på et flot gennemspillet angreb og Malte Færge havde sidste fod på. Der kom en del udskiftninger på begge hold, da spillerne var ved at være trætte i varmen, men vi var nu i fuld kontrol. På en dyb stikning kunne Esben Lauridsen øge til 4-1 og i overtiden burde det være blevet 5-1, men Malte Færge brændte straffesparket, som blev begået mod indskiftede Sebastian Skouboe. 

Alt i alt en meget fortjent sejr imod en direkte konkurrent og alle mand spillede en godkendt kamp.

Næste kamp er på lørdag på udebane, hvor vi gæster Kjellerup kl. 13.30.