shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Nullert i Svendborg..

På en dag hvor Aarhus Fremad aldrig sådan rigtigt for alvor ramte dagen spillede vi alligevel 0-0 og fik et point med hjem fra Høje Bøge stadion.
 
Vi skulle dog klart have vundet denne kamp når man tænker på de store chancer vi havde i 1. halvleg.
Vores topscorer Peter Rask havde frit skud efter 1,30 min. hvor målmanden var væk, derefter var han alene igennem efter 15 min. som deres målmand reddede flot og på det efterfølgende hjørnespark rammer vi overliggeren.
Men Peter skal ikke lastes noget, han har været knivskarp i de første 5 kampe og stortset scoret på alle hans chancer, så han er tilbage i målhumør på søndag er undertegnede sikker på.
 
(C. Byskov)
 
Svendborg holder vi nede på en stor chance lige før halvlegen og derefter dør kampen og der er kun halve chancer til begge hold, men igen klart overvægt til os.
 
En dag hvor vi ikke helt rammer niveauet fra de 5 første kampe, er det ganske fint at holde nullet, og få et point med hjem fra Høje Bøge stadion.
 
Nu ser vi allerede frem til den spændende kamp på Lerpytter stadion søndag, hvor man må gå ud fra at det er et toptændt Thisted hold der tager imod os
 De har kniven på struben og det er nok deres allersidste chance for at komme med på vognen hvis de skal leve op til deres målsætning i år.