Oprykning glippede ved nulløsning

Trods adskillige store chancer forblev lørdagens kamp mellem Aarhus Fremad og Kjellerup målløs. Det ene point betyder nu, at Marienlyst snupper oprykningen til 1. division, mens Fremad slutter på 2. division vests andenplads.

Der var et lille håb, men det var spinkelt.

Med tre spillerunder tilbage var Marienlyst fem point foran Aarhus Fremad, og opgaven om oprykning syntes umulig. Det blev den også i dag, da Marienlyst slog Skovbakken, mens Fremad ikke formåede at slå Kjellerup, der med al sandsynlighed spiller i Danmarksserien næste år.

Kampen startede lige så kedeligt, som den fortsatte med at være. Et par halve chancer til begge hold var, hvad det blev til. Kjellerup havde dog den største chance efter 24. minutters spil, hvor Michael G. Pedersen kom glidende og blokerede et skud stort set lige foran målet.

Udeholdet fra Kjellerup brugte langt det meste af kampen på egen banehalvdel, og Fremad derfor havde svært ved at komme frem til chancer.

I dommerens overtid tog kampen dog en uventet drejning, da frustrationerne kom til skue hos begge hold. Et hjørnespark til Fremad betød, at Kjellerups målmand forsøgte at bokse bolden væk, men i stedet ramte Sebastian Sørensen, der faldt til jorden. Dommeren fløjtede, men dømte blot målspark til stor frustration for mange på Riisvangen.

Skuddene fortsatte med at regne ind over Kjellerups mål, men ingen fik lov til at passere stregen. Kampen endte derfor målløs, og Aarhus Fremad slutter på en flot andenplads i divisionen med to kampe tilbage i sæsonen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP