shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Optakt Aarhus Fremad – Næsby

Lørdag står den på endnu en vigtig kamp, når vi tager imod rækkens nummer to, Næsby.  Kampen er den sidste hjemme- og turneringskamp i dette efterår.

Vi har de seneste par uger været inde i en rigtig god periode, og vi føler os virkelig i topform inden weekendens meget vigtige kamp.  Der er stor konkurrence i truppen, og alle vil gerne spille den sidste hjemmekamp (Selv Hank har været til træning i denne uge:-))

I søndagens kamp mod FC Fyn beviste vi, hvor godt et hold vi er. Der blev spillet utroligt god fodbold ved jorden, og der var en utrolig teamspirit på holdet, to ingredienser som jeg mener, er vigtige i vores videre færd, og som kan bringe dette hold rigtig langt i turneringen.

På lørdag skal vi op imod et rigtig stærkt hold med gode individualister, som kan afgøre fodboldkampe. Det er derfor vigtig, at armene er kommet ned, og arbejdshandskerne er kommet på, så tror og håber  jeg på 3 point til Fremad!!

Håber på stor opbakning lørdag.

Vi ses på Vangen.. (Vi scorer altid på hjørne!!)

Tip på kampen: Den lille driblestærke kant, Rune Friis, spår en 2-1 sejr til hjemmeholdet med ham selv som matchvinder..

(Optakt: AB)