shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Optakt til sæsonen 2012/13

(Af Michael G. Pedersen)

Efter en hård sæson, som sluttede i Lindholm en lørdag midt i juni, gik spillere og ledere på en velfortjent ferie. Ferien har dog været kort, og allerede d. 9/7 startede truppen op med træning for fuld damp. Ikke alle var med fra den første dag, og nogle har haft et afbræk med ferie undervejs.

Under sommerens forberedelser har vi spillet 3 træningskampe + en intern træningskamp.

Brabrand IF – ÅF                          0-0

ÅF – Skovbakken                        3-1

ÅF – Kjellerup                              2-1

Nu blev det så ugen op til den første turneringskamp, og det kulminerede med ca. 27 til træning. Når man tænker på vores trup i foråret, hvor vi startede 25 mand, men vel reelt set kun havde 12-14 mand klar i løbet af turneringen – så tyder det selvfølgelig godt. (hvis ikke det samme sker igen)

Vi har fået mange spillere tilbage fra skader, og som mange andre klubber, har vi en masse prøvespillere udefra, heriblandt nogle dygtige unge u19 spillere fra AGF. Og så er Rasmus Østenkær tilbage i den sorte og gule trøje. Hvem der bliver, ved vi først når den første turneringskamp er spillet. Men alt i alt, har det været godt med en masse friske og nye ansigter på Riisvangen, som bidrager til konkurrencen på holdet. Vi har i forvejen en dygtig trup, men uden den konkurrence, så bliver det svært at være 100% klar og motiveret til alle opgaver. Så vi håber, at en masse af de nye folk bliver hængende på Riisvangen, og er med til at vi får en fantastisk sæson både i 2.div, og i bestræbelserne på at få vores 2.hold op i Danmarksserien igen. Som truppen er nu, er mulighederne bestemt til stede.

Under afgange er der faktisk ikke meget at berette. Johan er stoppet, og Alexander spiller på Island, men kommer tilbage om ca. en måneds tid.

 

På lørdag starter turneringen så, og første kamp er hjemme på Riisvangen imod FC Sydvest kl. 15.

FC Sydvest er oprykker fra Danmarksserien, og et hold vi ikke kender meget til. Vi kender dog deres “gamle” angriber Thomas Christensen, bedre kendt som TC. Vi håber selvfølgelig på et gensyn med ham på lørdag.

Til kampen har trænerstaben nok en ide om en start 11, men det siger sig selv, at når der er ca. 27 mennesker til træning, så er der ikke noget der er sikkert endnu. Så ligegyldigt hvilken trup der bliver udtaget til weekendens kamp, så har det garanteret været et svært valg, og en ting er sikkert, kampen er helt åben til kampen ugen efter. Her venter der i øvrigt allerede et lokalopgør imod skovbakken – et hold som vi helt sikkert gerne vil slå, efter vi leverede en meget dårlig kamp, sidst vi var på besøg hos dem.

Håber, at mange vil møde op og støtte os på lørdag, så vi kan få en god start på den nye sæson.

Vel mødt