shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Referat: Aarhus Fremad – FC Fyn

(Referat af Anders H. Nissen)

Aarhus Fremad – FC Fyn 0-1

Aarhus Fremad tog lørdag i mod FC Fyn, som Fremad er det eneste hold i indeværende sæson der har lykkedes at tage alle tre point i mod. I sidste weekend hentede Fremad uafgjort 3-3 på fyn mod rækkes andet tophold Næsby, efter en udligning af Sebastian Sørensen dybt inde i dommerens overtid. 

Med denne kamp i baghånden var det et Fremad hold der gik på banen med selvtillid og troen på at vi igen kunne drille fynboerne. 

FC Fyn kom også til kampen med en masse selvtillid, efter fire sejre på stribe og en imponerede udebane statistik med 11 sejre i elleve kampe, samt en målscorer på 32-5.  

Kampen startede meget som forventet med et FC Fyn hold der ikke kom for at spille fodbold, men mest af alt lignede et hold der kom for det ene point og dermed parkerede bussen, og forsøgte sig med deres eneste våben, lange bolde. 

Dette betød en meget rodet start på kampen, hvor Fremad ikke kunne få styr på deres pasningsspill, mens Fyns lange bolde ikke for alvor blev farlige. Derfor var det symptomatisk for kampen at det eneste mål faldt på et noget tyndt dømt straffe, af en i forvejen ikke hjemmebane stemt dommer der skulle bringe fynboerne foran. Rækkens topscore Casper Johansen stod for eksekveringen, og bragte sikkert FC Fyn foran 1-0. 

Dette var også kampens resultat i pausen hvor Fyn ikke blev noteret fra andre chance end deres 1-0 mål, men resten af halvlegen forsat fokuserede på deres defensive pligter, mens Fremad var det eneste hold der forsøgte lidt. Dog blev det kun til nogle lige ved og næste chance på de mange dødbolde.

I halvlegen havde vi fat i danparking, men deres vagter mente ikke at Fyn bussen holdt ulovligt parkeret så anden halvleg forsatte som første sluttede, og da Fremad spillerne desværre ikke havde snøret støvlerne rigtig denne dag betød det endnu 45 chance fattige minutter, hvor Fyns eneste chance kom efter en omstilling hvor Fremad var begyndt at satse lidt. 

I slut minutter blev Fremad for første gang i anden halvleg rigtig farlige med flere gode indlæg, men der manglede lige den sidste ærgerrighed for at få bolden flyttet ind over stregen, så anden halvleg sluttede som første begyndte med en tynd 1-0 sejr til FC Fyn, der nu for alvor ligner holdet fra vestkredsen der skal kæmpe om billetten til 1. div. 

Aarhus Fremad tager søndag morgen den lange tur til Lolland, hvor LFA er vært, mens næste hjemmekamp er på onsdag hvor Fremad tager i mod lokal rivalerne fra Brabrand, der kæmper for overlevelsen i rækken.