shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Referat: Aarhus Fremad – Varde

(Referat af A.J.Møller)

Inden forårspremieren var forventningerne i truppen høje til forårsprogrammet. Dette gjaldt både til spillet og pointhøsten, men heller ikke denne lørdag blev forventningerne indfriet, da Varde gæstede Riisvangen.

I sidste weekend var vi i Thisted, hvor vi tabte 2-1 i en meget velspillet og jævnbyrdig kamp, hvor vi med lidt held kunne have taget sejren med hjem. 

Varde forsøgte fra kampens start at lægge et højt pres på vores opspil, hvilket til dels lykkedes for dem, dog uden at blive farlige. Kendetegnet for kampen var, at ingen af holdene formåede at spille sig til chancer på den sidste halvdel af banen. Derfor var det eneste mål i kampen ikke et udbytte af et gennemspillet angreb, men derimod resultatet af en varde spiller, der selv stod for indlæg og afslutning.

Efter et kvarters spil bliver Vardes Morten Schmidt presset ud mod hjørneflaget, men får alligevel sendt et ufarligt indlæg ind mod vores mål, og på den våde bane overrasker bolden målmand Thomas Nørgaard, som parerer den i eget net.

Den sidste halve time af 1. halvleg dominerer vi spillet og får presset Varde længere tilbage på deres banehalvdel. Selvom det lugter lidt af en udligning, mangler vi den sidste aflevering, for at skabe de åbne chancer. I stedet bliver vi mest farlige på hjørne- og frispark.

I 2. halvleg fortsætter vi med at have bolden på vores fødder, men mangler stadig løsninger til at spille os igennem Vardes forsvar. De få afslutninger vi har, må vi desværre se gå forbi målrammen. Efter 20 minutters spil af 2. halvleg får Varde en stor chance. En høj bold bliver spillet over vores forsvarskæde og dumper ned foran Morten Schmidt, der dog skyder ved siden af målet.

Selvom vi i kampens sidste 10 minutter presser Varde yderligere ned i deres eget straffesparksfelt, udebliver udligningen. Desværre blev de mange farlige situationer, vi formår at skabe i kampens slutminutter ikke omsat til andet end brændte chancer.

Vi har på nuværende tidspunkt spillet 6 kampe og fået 6 point, et udbytte vi selvfølgelig er skuffet over. Heldigvis har vi 9 kampe tilbage af sæsonen, og hvis vi bliver ved med at arbejde videre, som vi gjorde i efteråret efter en dårlig start på sæsonen, er vi sikre på, at vi kan hente rigtig mange point i de resterende kampe. Allerede på lørdag har vi muligheden for at påbegynde en god periode, når vi endnu en gang drager til Fyn for at møde  rækkens nr. 2 Næsby.