shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Referat: LFA – Aarhus Fremad

(Referat af L.Kruse)

Lolland Falster Alliancen – Aarhus Fremad                      2-2

Unge aarhusianere var på vej hjem fra byen, da Aarhus Fremad truppen stemplede ind til en lang dag på kontoret. En særdeles veloplagt Marc Kewin loddede lige humøret i truppen inden afgang. Efter små 5 timer i bus var Byens Nr. 2 ankommet i Nykøbing. Flot bane, hyggeligt stadion krydret med solskinsvejr – alle rammerne var på plads for en underholdende kamp. Det fik tilskuerne også.

Kampen var knap nok fløjtet i gang før Peter Rask drev gæk med sin modstander, desværre udeblev det tidlige føringsmål. Og dog – efter 8.min bragte Mathias Valentin os foran med 1-0. Flot opspil i højresiden, en perfekt tværbold fra Rune Ulrich Friis til Valentin, som nemt kunne bringe os foran. Efter føringsmålet kom LFA lidt bedre med i kampen, og havde et par enkelte forsøg. Det var især Mikkel Rygaard og Joachim Wagner der voldte Fremads defensiv problemer. Efter 23.min kom der balance i regnskabet, da en meget lille mand fra LFA satte foden på et hårdt indlæg, som lidt heldigt gik i mål via stangen. Aarhus Fremad blev lidt mere dominerende efter udligningen og LFA’s bagkæde så ud til at have sine vanskeligheder med de hurtige Fremad spillere. Bagkæden kunne heller ikke holde stand, og i det 44.min var det igen opstil på højrekanten der førte til 2-1 målet og igen var Valentin på pletten og fastslog dermed at han er forårets skarpeste Fremad målscorer. Fortjent føring og Fremad holdet kunne gå til pølse med troen på en længeventet sejr.

Anden halvleg startede noget mere usikkert for udeholdet, og LFA kom igen lidt mere med i kampen.  En skam eftersom et Fremad hold med lidt mere selvtillid, helt klart, havde kørt LFA over i sommervarmen. I det 58.min var Joachim Wagner igen på spil i venstresiden, og han fandt eneste LFA spiller i feltet – 2-2! I denne fase af kampen var Fremad mest boldbesiddende, mens hjemmeholdet var farlige på kontrastød. Sejren kunne i de sidste 20 minutter af kampen have tippet til begge sider. Blandt andet brænder undertegnede en direktør med både slips og cigar. LFA var ligeledes tæt på, men forsøget blev afvist af en mesterlig TV-redning af Thomas Nørgaard. Den høje temperatur havde sat sig præg på kampen og i slutfasen af kampen, var begge holds spillere mærket. Kampens ellers udmærkede dommer var ligeledes mærket, mange besynderlige kendelser gik LFA vejen og Fremad blev måske også snydt for et straffespark.

Selvom der var chancer i begge ender endte kampen 2-2. Der var stor skuffelse i Fremad lejren, og usædvanlig stor glæde blandt de lokale tilskuere og hjemmeholdet. Det kan man så tolke som man vil.

Alt i alt endnu en skuffende kamp for Fremad. Stor ros til LFA for en flot bane og stor gæstfrihed – man kan kun ønske dem held og lykke i Øst-kredsen næste sæson. Allerede på onsdag spilles næste kamp og det mod de nedrykningstruede rivaler fra Brabrand.