shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Referat: Næsby – Aarhus Fremad

(Referat af Michael Nørgaard)

Næsby – Aarhus Fremad 3-3

Efter to nederlag i træk, skulle 2. divisionsholdet i weekenden på en af de sværeste kampe i forårssæsonen. Byens nummer to skulle til Næsby, der i foråret har vundet samtlige kampe og dermed fastholdt en 2. plads i tabellen. Troen på en sejr var dog stor, da holdet altid præsterer godt mod de bedre hold i ligaen.

Vi havde lagt en god taktik op til opgøret, hvor fokus var på at få bolden hurtigt frem på modstanderes banehalvdel uden at tage de store chancer i bagkæden. Første halvleg forløb som vi havde håbet på og taktikken lykkedes fremragende. Med et yderst aggressiv forsvar, lykkedes det os at holde Næsby fra de store chancer og samtidig formåede vi at få kampen over på vores præmisser. Efter 25 min. lykkedes det Brian Johansen at score på et tørt spark lige uden for feltet. Målet kom efter godt opspil, hvor bolden blev vendt fra venstre mod højre og endte til sidst hos Rune Friis, der lagde bolden til rette for målscoreren.  Resten af halvlegen forløb uden yderligere scoringer og Fremad kunne derfor gå til pause med en fortjent føring.

Fra anden halvlegs start var billedet dog et helt andet. Næsby får scoret ved et frispark i deres højre side, som får lov at sejle hele vejen over i det lange hjørne. Ikke ligefrem ønskestarten på de sidste 45 min. der skulle vise sig at blive yderst dramatisk. Efter udligningen følger et tungt Næsby pres i ca. 20 min. hvor vi ikke formår at holde fast i bolden på de rette tidspunkter og derfor også kommer bagud i kampen. Endnu engang scorede Næsby på en dødbold, denne gang et hjørnespark. Herefter går kampen, ifølge Rasmus Dehli, lidt op i ”hat og briller”. Peter Rask bliver væltet i feltet, og det lignede øjensynligt et straffe, men dommerfløjten forbliver tavs. Måske var det en kompensation fra dommerens side, der i første halvleg havde undladt at fløjte for straffe til Næsby i en situation, hvor et straffespark godt ligeledes kunne forsvares.  Efter ca. 80 min. får vi dog udlignet ved Mark Jensen, efter endnu en assist af Rune Friis. Det var en vigtig udligning, da Næsby lige inden havde ramt stolpen i den anden ende. Efterhånden var der godt tænding på kampen, både på banen, men i den grad også i udskiftningsboksene. Kampen bølgede frem og tilbage, men Næsby kreerede dog flest åbne chancer. Det resulterede i en føring til Næsby i overtiden, hvor målet virkelig lignede en scoring med hånden. Selv Næsbys fan ville ikke juble, før linjevogteren godkendte målet og løb op mod midterlinjen. Heldigvis får vi udlignet til 3-3 i yderligere overtid, hvor Sebastian Sørensen skovlede en returbold ind over stregen. Alt kaos ved de sidste to mål, resulterede i en bortvisning af både holdleder og træner fra Fremad.

Alt i alt var det en yderst seværdig kamp i Næsby, og specielt indsatsen i første halvleg giver tro på en rigtig god sidste halvdel af forårssæsonen.