shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Referat: Viby – Aarhus Fremad

(Referat af T. Nørgaard)

Sikker 5-0 sejr til Fremad mod Viby IF

Det var en vanvittig varm lørdag middag, da Fremad mødte Viby kl. 13.00 på Viby stadion. Efter Viby’s flotte 4-0 sejr i onsdagens kamp mod Aarup, og Fremad’s mindst ligeså flotte 4-1 sejr mod Brabrand, var det to hold der havde tanket en god portion selvtillid frem mod dagens kamp.  Der var dermed lagt op til et godt lokalopgør hvor begge hold var sultne efter en sejr.

Efter en lidt sløj start fra Fremad i de første 10 min. bragte vi os alligevel foran 1-0 efter 12 min. ved Brian Johansen. Brian fik en flot stikning i dybden, og modtager bolden i højre side af feltet, han tager et godt træk ind i banen og udplacerer Viby’s målmand fuldstændigt med et hårdt og præcist spark i det lange hjørne. Det var ikke det sidste vi skulle se til Brian i denne kamp.

Ca. 5 min. efter føringsmålet blev det til 2-0 ved Mathias Valentin. Valle modtager bolden i venstre side og trækker ind i banen, han kigger efter afleverings muligheder, men da der ikke rigtigt var nogle oplagte, kan man ligeså godt tage chancen fra distancen. Valle hamrede bolden op i det korte hjørne, og gjorde dermed det onde ved hans værelseskammerat i Viby målet.

Den ekstreme varme og de 2 hurtige mål, så ud til at tage modet lidt fra de hårdt kæmpende Viby spillere, og det blev ikke bedre efter knap en halvtime da Brian Johansen, med sit andet mål gjorde det til 3-0 på endnu et flot langskudsmål. Brian får bolden lidt uden for feltet i højre side og fyrer kanonen af og bolden ryger ind over stregen midt i målet oppe under overlæggeren. På en god dag havde deres målmand nok taget afslutningen, men ikke desto mindre et flot mål.

Eneste chance til Viby i første halveg kom efter en frispilning af 4 måls skytten fra onsdagen kamp Sebastian Pingel, der hamrede bolden på stolpen, så Fremad gik til pause med en føring på 3-0.

Anden halveg blev fløjtet i gang, og det skulle vise sig at blive en dag på kontoret for Fremad. Tempoet i spillet faldt, hvilket højst sandsynligt skyldes et tilfreds Fremad hold og et Viby hold der ikke havde kræfterne og midlerne til at vende kampen.

Trods det langsomme spil får Fremad scoret 2 gange i anden halveg. Først ved topscorer Peter Rask Jensen, der med lidt et to spil med Brian Johansen gjorde det til 4-0. Sidste målscorer i kampen blev indskiftede Mark Jensen, der følte trang til at lave legestue med deres målmand, da han med et frækt lob gjorde det til 5-0.

Viby var ikke rigtigt farlige i anden halveg, kun de chancer vi forærer dem ved nogle dumme boldtab og halvskidt forsvarsspil for de skabt nogle få chancer i kampen, men var ikke tilstrækkelig skarpe til at putte bolden i kassen.

Kampen ender 5-0, og Fremad kan se frem mod næste kamp lørdag d. 2. juni på Riisvangen mod Marienlyst, med endnu mere selvtillid i baggagen.