shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Sejr i Skovbakken og videre i pokalen

(Referat af Michael Knappe Nørgård)

Med sejr i lokalopgøret mod Skovbakken og videre avancement i pokalturneringen fortsætter 2. division den fornemme sæsonstart.

Lørdag den 11. august var der lagt op til et brag af et lokalopgør mellem Aarhus Fremad og Skovbakken på Vejlby Stadion, og de fremmødte tilskuere fik et stærkt udehold at se. 1 halvleg forløb med Aarhus Fremad på bolden i det meste af tiden, og Skovbakken tyede primært til lange bolde. En relativ chancefattig halvleg sluttede uden scoringer, hvor hjemmeholdet var tættest på et føringsmål. I 2. halvleg fortsatte det samme mønster med Fremad-dominans, og boldbesiddelsen var velsagtens 90/10% i Fremads favør. Det resulterede i flere chancer, og i midten af halvlegen udmøntede det sig i scoring. Efter et flot indlæg fra venstre side steg Peter Rask flot til vejrs og pandede bolden helt op i krogen til Fremad-føring. Resten af kampen forløb med endnu flere lange bolde fra Skovbakken, og det er vel noget af det kedeligste og mest defensive Skovbakken-mandskab i nyere tid. På trods af den kedelige spillestil blev Skovbakken nødt til at satse i slutminutterne, og det gav Fremad mulighed for giftige kontrastød. I de døende minutter slog Peter Rask til for anden gang på en smukt kontraangreb og cemneterede dermed en sikker 2-0-sejr i lokalopgøret.

De fornemme takter mod Skovbakken skulle tirdag følges op i pokalturneringen mod det upåagtede Serie 1-hold DGL2000. Træner Krzysztof havde foretaget markante udskiftninger i start-11’eren op til kampen, hvor videre avancement i ”den korteste vej til Europa” skulle sikres. Kampen udviklede sig til en klassisk pokaldyst, hvor de bravt kæmpende underdogs gav forhåndsfavoritterne fra Fremad kamp til stregen. Den ordinære kamp endte uden scoringer, men i den forlængede spilletid viste Fremad, at der er forskel på Serie 1 og 2. division. Med tre hurtige scoringer af Anders Hansen afgjorde Fremad reelt kampen, og så gjorde det mindre, at DGL2000 i slutminutterne pyntede på resultatet. Kampen endte 3-1, og Fremad lever stadig i pokalturneringen. 

To flotte mål af Peter Rask Jensen – det står ikke til diskussion.