shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Sejr i Thisted..

Søndag var Aarhus Fremad taget en tur til det vestjyske, eksotiske Thisted, og de tog 3 point med hjem i håndtasken og videre til næste kamp..
 
Inden de tog de 3 point med hjem skulle de lige igennem 95 min. som var meget op og ned.
 
1. halvleg har vi bolden hele tiden, Thisted kommer ikke rigtig frem til os og står lidt og venter på os.
Rasmus Østenkær bringer os for 1-0 efter en halv time efter en dobbelt chance.
Vi har også muligheder til at bringe os foran 2-0 inden halvlegen men 1-0 ved halvleg var nu også fint nok hvis 2. halvleg ville forløbe på samme måde som 1. halvleg tænkte assistenten på vej ind i omklædningsrummet.
 
Men det kom den ikke til, Thisted kommer længere frem i 2. halvleg og ligger mere pres på og smider en masse lange bolde op til Bechmann i front, samt en masse dødbolde ind omkring ham.
Omkring ham er der altid gang i den og Thisted scorer også til 1-1 heldigvis for os stod dommeren tæt på og så et frispark til udeholdet.
Det var ikke sidste gang Thisted lavede frispark i vores felt efter en dødbold forøvrigt..
Men som det ofte er i fodbold verden, er det dem der har tur i den der trækker det længeste strå i tætte kampe og da vi er 16 minutter henne i 2. halvleg scorer Anders Brøchner mod sin gamle barndomsklub på hovedstød efter en dødbold.
 
Mathias Vallentin scorer til 3-0 kort før tid efter en returbold.
 
En flot 3-0 sejr på udebane over en af oprykningsfavoritterne må siges at være flot, og så på en dag hvor det ikke var det hele der lykkedes kan man vist godt sige.
 
Lørdag spiller vi på Riisvangen kl. 15.00 mod Søllerød, håber på at der kommer mange og bakker os op så vi kan tage endnu en sejr…