shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Træningslejr – Dag 2, første dag på hotellet i belek!

Efter en god men lang transport dag, er dagen endelig kommet, hvor vi kan komme på græs for første gang i 2012. Vi havde hørt meget dårligt om vejret hernede i de foregående dage, men idag stod vi op til en skyfri himmel. Morgenmaden startede kl 7.30, og første træningspas var kl 9.30!
Bysbjørnen, som indtil denne morgen kun havde set sengen og sin toiletkumme på hotellet, kom ud af hulen – og ankom til store klapsalver til morgenbuffeten. Velkommen til belek bysbjørn!
Kl 9.30 ankom vi til et flot sportsanlæg, hvor de flotteste grønne – tætklippede – græsplæner ventede os. Træningen bestod af en masse småspil, for at alle kunne vænne sig til banen. Her var det en fornøjelse at se Jakob bredvig Larsen tilbage på træningsbanen efter sin lange skadespause.

Kl 12.30 var det tilbage til buffeten, inden der var træning igen kl. 15.00!
Pausen blev brugt på spil, nogle spillede kort, nogle ticket to ride og 2 var de ubestridte konger i partners, hvilket værelse nr 4213, med den rutinerede duo M. Poulsen og M. Krogsgaard fik at føle et par gange denne dag.

Kl 15.00 var der taktisk træning på programmet, som ligeledes blev gennemført i solskin.
herefter var der aftensbuffet kl 18, og kl 20 var der team meeting i “Meat room” – som blev brugt på at diskutere den nye taktik.

Kl ca. 21 blev vores store fællesrum omdannet til game room, og spillene fortsatte. Pokerturneringen blev en duel imellem Thomas Nørgård og Mark Jensen, en duel som Mark Jensen for en sjælden gang vandt (deres dueller på banen har ikke altid samme udfald, men det kommer nok an på hvem du spørger)!!

I partners var det igen de ubestridte partners-konger der sejrede. Denne gang to gange over fædrene Anders Brøchner og Kasper Vinding. I ticket to ride var der også vindere, men da det blev antydet, at nogle af vinderne snød (primært fra dem der blev nr. 2), vil vi ikke udtale os om dette resultat!!

Alt i alt en god dag i Tyrkiet, hvor det var dejligt, at se vores assistenttræner igen var med på banen, for at instruere os i vores farligste redskab – dødbolde!

Følg med igen imorgen, hvor de 2 mest modne spillere i truppen, giver et indblik i livet i Belek!

Fodboldhilsner fra M. Nørgård & G.P aka de ‘ubestridte konger af partners