shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Træningslejr – Dag 4

Øjnene er unægtelig lidt tungere at få åbnet op denne søndag morgen på træningslejrens dag 4. Ovenpå en god arbejdsindsats i lørdagens træningskamp, med efterfølgende social hygge som nævnt i gårsdagens indlæg, er benene ekstra tunge at få ud af sengen. Ikke mindst for de to yngste medlemmer af truppen, Dehli og Malte, som vælger at spytte lidt ekstra i bødekassen ved at komme 30 min. for sent til morgenmaden.

Efter morgenmaden går turen for de fleste af spillerne til træningsanlægget kl. 9.10, hvor den står på restitutionstræning for at få løsnet op i benene efter gårdsagens 

strabadser. Træningen bliver i dag (igen) uden assisterende træner Byssi Bysbjørn, som tog turen hjem natten til søndag kl. 03.00 lokal tid, for at fejre knægtens 1 års fødselsdag mandag.

Kl. 15.05 mødes truppen igen ved receptionen efter at have hvilet ud, og fået fyldt depoterne op. Inden bussen sætter kursen mod træningsbanerne til træningslejren sidste træning, skal der lige tages et gruppebillede så turen kan foreviges. Billedet bliver taget i smukke omgivelser med havet i baggrunden, af vores trofaste guide Alf.

Til eftermiddagstræningen sidder hele 10 spillere over med småskavanker og sygdom, hvoraf de 8 af dem brugte tiden i styrketræningscentret, foranlediget af Spielführer 

Anders Brøchner, afsluttende med en lille  bordtenniskonkurrence.

Kl. 17.15 mødes alle spillere + Krzysztof og den hårdtarbejdende holdleder Marc Kewin (som i øvrigt senere brillerede ved at vælte en massagebriks ned over sin fod) i hotellets spa/sauna afdeling, for at koble fuldstændigt af. Efter at være blevet svedt godt igennem, bl.a. ved hjælp af en mindre intern sauna-konkurrence, står den på aftensmad og efterfølgende oprydning på værelserne.

Taskerne pakkes og resten af tiden tilbringes, for nogle med diverse spil, mens andre går tidligt i seng. 

Kl. 03.00 går bussen igen mod lufthavnen i Antalya, efter en helt igennem fantastisk træningslejr, med godt hyggeligt samvær og ikke mindst en masse god træning på nogle super gode GRÆS-baner.

Over and out – Værelse 4211, Tommy G. Christensen og Jacob B. Larsen