Adrian Kvist er skiftet til Fremad

I midten af januar begyndte 24-årige Adrian Kvist at træne med i Fremad. Adrian har lige siden været en del af klubben og spillet i flere af vores træningskampe i vinteropstarten.

Adrian er en stor, duelstærk midterforsvar og har senest spillet i FA 2000 i 2. Division. Han har på grund af en flytning til Aarhus måtte sige afsked til københavnerklubben, hvor han har spillet de seneste to år. Derfor stod Adrian og skulle søge nye græsgange i det jyske, og det har han i samarbejde med klubben og staben fundet i Aarhus Fremad.

”Indtil videre har det været en fremragende oplevelse på alle måder. Både det sociale i omklædningsrummet og det spillemæssige på banen. Jeg har følt mig godt tilpas, så jeg er meget glad for at blive Fremad-spiller. Jeg kommer fra et godt sted i FA 2000, men jeg ser også Aarhus Fremad som et skridt op. Så er det også spændende at komme til Aarhus og bo, studere og leve. Det har indtil videre også været en god oplevelse,” fortæller Adrian om sin første tid i klubben og Aarhus.

Adrian kommer fra en god tid i FA 2000, som han beskriver som en klub, der udenfor banen minder om Fremad med et godt miljø og fællesskab. Gennem bekendtskaber, der har været i Fremad, og Adrians egne oplevelser med klubben kom det naturligt til ham at søge mod Fremad.

”Min fornemmelse af hele stemningen efter min første tid er, at den er speciel i Fremad, og at det er skide sjovt at være her. Indenfor banen ser jeg Aarhus Fremad som en klub højt oppe i 2. division – både i forhold til spillestil og den måde, man ønsker at gøre tingene på. Der er ganske enkelt et godt setup i klubben. Jeg vil kunne udvikle mig som spiller og menneske i miljøet og tage nogle skridt. Særligt i forhold til at jeg er midterforsvar og gerne vil udvikle mig endnu mere med bolden. Og jeg føler allerede, at jeg på den korte tid, siden jeg kom til klubben, har lagt meget på netop mit spil med bolden.”

Adrian, der til daglig læser teologi, flyttede i vinter sammen med sin kæreste i Aarhus, og det var også hovedårsagen til, at Aarhus skulle være hans nye by. Nu står et nyt kapitel for døren, og Adrian ser frem til at prøve sine kræfter af i Fremad, selvom der fra start har været en smule modgang.

“Jeg har desværre døjet med lidt tilbagevendende småskavanker her i opstarten, men det burde heldigvis være ovre nu. Så jeg ser frem til at kunne bidrage til holdet og hjælpe til med at løfte Fremad endnu højere op. Jeg vil bide mig fast og blive en central del af holdet – også fordi det er der, jeg er bedst. I holdets tjeneste.”

Velkommen til Fremad, Adrian.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP