Emil Obitsø Nielsen vælger Aarhus Fremad som ny klub

Emil Obitsø Nielsen har, ligesom gårsdagens nye præsentation Mathias Jacobsen, valgt Aarhus Fremad som sin nye klub. Obitsø er en venstrebenet forsvarsspiller, som både kan agere venstre back og venstre stopper. Emil, på 23 år, blev ved udgangen af 2019 fristillet af Kolding IF. Obitsø har trænet med lige siden opstarten af forårssæsonen, og har altså været inde omkring truppen i et stykke tid nu.

Da Obitsø ved indgangen af det nye år stod uden klub, forhørte han sig ved tidligere holdkammerater om potentielle nye græsgange: “Jeg havde hørt rigtig godt om Aarhus Fremad, og vidste der var en god udvikling i klubben. Jeg tog kontakt til Morten, som jeg havde hørt godt om, og vi fik os en snak. Vi blev enige om, at jeg skulle træne med truppen fra da de havde opstart.” siger Obitsø om hvordan han kom frem til, at Aarhus Fremad skulle være den nye klub for ham. “Jeg kendte godt til Aarhus Fremad i forvejen. Jeg har spillet imod dem nogle gange, og jeg har virkelig godt kunne lide klubben og specielt det at spille på Riisvangen.” siger Obitsø om sit kendskab til Aarhus Fremad. Det gav tilmed også god logistisk mening for Obitsø, at hans nye klub skulle befinde sig i Aarhus, da han til dagligt bor i Aarhus og studerer på Aarhus BSS.

Om Emil tilføjer vores cheftræner Morten Dahm Kjærgaard: “Vi er i Aarhus Fremad glade for, at en spiller med den erfaring i 2. division, og senest også 1. division, vælger at afprøve mulighederne her hos os. Emil er en dygtig venstrebenet forsvarsspiller, som kan dække hele fire positioner. Han har både erfaring med at spille regulær venstre back, wingback, som sidestopper i en trebackkæde og som almindelig stopper i en normal firebackkæde. Derfor er Emil også en spiller, der giver os mange muligheder. Han er tilmed en spiller, som er dygtig i sit offensive spil med bolden, og en som arbejder godt om sin egen akse og besidder en god fart. Emil er en moden og pligtopfyldende fyr, som har en god tilgang til sin fodbold og sin træning.

Emil har først og fremmest fortid i Esbjerg fB, hvor han startede som u-14 spiller. Emil oplevede store tider i Esbjergs fB’s ungdom, men da Obitsø skulle blive senior, skiftede han til Kolding IF. Emil har efterhånden en lang fortid i Kolding IF, hvor han har spillet siden han skiftede i 2015 som 19-årig. Emil har spillet hele 123 kampe for Kolding IF i sine fire og et halvt år i klubben, og det betyder, at det er en spiller med en hvis erfaring, som tilslutter sig Aarhus Fremad. Emil scorede tre mål for Kolding, selvom han har været at finde i forsvaret.

Der er mulighed for at se Emil, og de andre nye signings, i aktion i morgen, når Aarhus Fremad gæster Vejle Boldklub i VB-parken klokken 17:00.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP