Forløsende 4-0 sejr

Fredag var 384 tilskuere vidner til sæsonens første sejr, da Skovbakken blev sendt hjem med et 4-0 nederlag efter 3-0 ved pausen. 
Det var der ikke meget der tydede på i starten af kampen, da Skovbakken sad på det meste, og kunne godt være kommet foran i den periode.
Men efter 18 min, kom vi foran 1-0 da Daniel Flyger sparkede en retur bold i nettet. 5 Min senere blev det 2-0 da Khaled med en flot aflevering fandt Daniel Flyger i feltet, og med et flot hovedstød fordoblede han sin scoring og dermed en 2-0 føring til os. 
Vi sad nu på kampen, og i halvlegens sidste minut, kunne Nicklas Ullum stige til vejrs efter et hjørnespark, og heade en 3- 0 føring hjem ved pausen.

2. Halvleg startede vi som lyn og torden, og allerede efter 30 sek. scorede vi til 4-0 ved Khaled og i den efterfølgende periode burde vi have scoret til både 5-0 og 6-0 men Skovbakken var også farlige og tilspillede sig mange chancer den anden vej, og vi kunne takke målmand Peter Ravn for ikke at lukke Skovbakken ind i kampen. 
I takt med at regnen blev ved med at sile ned, løb tiden tør for Skovbakken, og vi kunne dermed sætte de første points ind på kontoen.

Det var en forløsende sejr og alle i klubben trængte virkelig til det. Der var flere gode indsatser, men især Peter Ravn, Khaled og Flyger hævede sig over niveauet sammen med den nye stadionspeaker Dorte Søndergaard.

Næste kamp er på udebane på fredag mod Thisted, hvor der venter os en svær kamp. Denne kamp kan ses på Kanal Sport kl. 19. Tak for flot opbakning i silende regnvejr, og 384 tilskuere er sgu flot. 

Cheftræner Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP