Fremad sender første keeper til Norge

Fremads sikre sidste skanse Aleksandar Stankovic fortsætter fodboldkarrieren i Norge, hvor han igen kan kalde sig fuldtidsprofessionel fodboldspiller. Det bliver den norske 2. divisionsklub Brattvag IL, der de næste 2 år får glæden af den dygtige målmand.

Stankovic har været en stor del af den stærke Fremad defensiv, der er den stærkeste i hele 2. division. Holdet har nemlig kun lukket 10 mål ind i de første 16 kampe, heraf hele 8 cleansheets.

Cheftræner Morten Mølkjær udtaler:

Det er først og fremmest et kæmpe tab for os. Det er meget ærgerligt for os som klub at dette sker lige nu, hvor vi står foran et spændene forår. Det er den bedste målmand i vores divisionspulje, der forsvinder. Men vi har en suverænt stærk defensiv, som vi nu skal finde nye hænder til.

Aleksandar har været en fornøjelse at arbejde med fra dag 1. Han har sat krav og udfordret holdet og staben i en positiv karakter. Han spiller med en enorm karakter og modenhed, det er Jeg sikker på at nordmændene nu bliver ligeså glade for som vi har været.

Vi har prøvet det før. Ligesom vi sendte to spillere i 1. division sidste år, kender vi præmissen og vores plads i fødekæden lige nu. Men det er også derfor at mange dygtige spillere tilvælger os. Vi kan, i vores gode træningsmiljø, flytte spillerne til næste niveau.

Hovedpersonen selv udtaler:

Jeg har været rigtigt glad fra første dag i Fremad. Det har nok været det bedste sted og min bedste tid udviklingsmæssigt. Alle holdkammerater, trænere og holdledere har hjulpet mig til at få denne mulighed, det skal de have tak for.

Muligheden for at kunne koncentrere sig om kun at spille fodbold, kunne Jeg ikke sige nej til. Jeg har været på besøg deroppe i et par dage og har fået et rigtigt godt indtryk af klubben deroppe slutter Stankovic.

 

Fremad skal nu på jagt efter i hvert fald 2 nye keepere, da DS målmand Rasmus Henningsen også er stoppet.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP