God sejr i 1. kamp i foråret

Det blev til en sikker 3-0 på udebane mod VRI i forårets første kamp efter en føring på 1-0 ved pausen til os. Det blev en kamp, hvor vi dominerede fra start til slut og VRI ville ikke meget i denne kamp udover at forsvare sig.

Vi startede kampen meget nervøst og var ikke specielt gode med bolden, men fik alligevel lagt et godt tryk på VRI. Det udmyntede sig i 12 hjørnespark i løbet af 1. halvleg, men det skal vi have trænet noget mere, for dem fik vi ikke meget ud af.

VRI var sjældne gæster på vores halvdel og efter 25 min. kom en ufarlig bold i feltet og der dømte dommeren straffespark til VRI for skub i ryggen. Vores målmand Jannik reddede dog forsøget og dermed var det stadig 0-0.

Kort før pausen kom vi foran 1-0 ved Morten Bundgaard på et fladt skud og vi kunne gå til pause.

Vi fik rettet meget op på spillet i 2. halvleg og havde nok spillet 80% af tiden. Det blev 2-0 ved topscorer Khaled Paikar og 3-0 ved Anders Nissen efter et godt gennembrud. Vi forventede at VRI nu ville komme lidt frem, men de blev stående tilbage og vi holdte derfor bare bolden i egne rækker og kørte sejren sikkert hjem. 

Vores bedste spiller var Anders Nissen der spillede en rigtig god kamp.

Næste kamp er på lørdag, hvor Lystrup kommer på besøg kl. 15 på Riisvangen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP