Hårdtarbejdende præstation i Vejle bar frugt

Vi spillede i dag træningskamp mod 1. divisions nr. 1, Vejle Boldklub, i VB-parken. Vi vandt kampen 0-1 i på mål af Marvin Laursen.

Virkelig en stærk og hårdtarbejdende indsats fra drengene, og et resultat man kun kan være stolt af.

Morten Dahm Kjærgaard havde følgende at sige efter kampen:

Jeg er godt tilfreds med kampen i dag og især tilfreds med vores defensive udtryk. Vores aftaler og defensive principper er allerede ved at sætte sig i spillerne. Når man dertil tillægger, at vi knokler så hårdt i vores pres med omtanke på de defensive aftaler vi har, så kan man kun være tilfreds. At vi var i stand til at være så stærke defensivt mod så godt et hold som Vejle Boldklub bekræfter vi er på rette vej. Vi er stærke både i det høje pres, i mellempresset og når vi står lavere.

Offensivt formår vi med kvalitet at holde fast i bolden og spille ud af deres pres i perioder af kampen. Drengene viser mod, og spiller med en overbevisning om, at vi kan flytte bolden offensivt fladt ud af et pres. Med den defensiv Vejle har, er det en behagelig udfordring at sætte spillet. Vi får skabt en kamp, hvor vi spiller med om resultatet hele vejen, og så er det jo en fornøjelse, at det falder ud til os i sidste ende. Jeg synes vi scorer et rigtig flot mål efter en god aflevering, og Marvin sætter den godt ind. Det er prikken over i’et på en god præstation, der gør at vi får sejren. Det vigtigste er, at resultatet afspejler præstationen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP