Jacob Eichner forlænger som cheftræner for DS-holdet.

Det bliver samme trænerteam, som kommer til at stå i spidsen for vores danmarksseriehold i det næste halve år. Cheftræner Jacob Eichner har netop sat underskriften på en forlængelse frem til vinter.

”Jeg er stolt af at få muligheden for, fortsat, at arbejde for denne klub og med denne gruppe af spillere. På mange måder er Aarhus Fremad, som klub, blevet meget betydningsfuld for mig. Det var her jeg spillede min sidste fodboldkamp og her jeg stod i spidsen for den første, som træner. Vores kultur, vores træningsmiljø og vores stærke fællesskab er for mig helt unikt. Og jeg ser frem til, fortsat, at bidrage til den enorme udvikling, som klubben gennemgår.

Foråret blev lidt en ambivalent omgang for DS-holdet. Vi var klar til, at gå ud og dominere alle vores kampe, og blev så lænket fast ved startstregen. Dog spillede vi et par træningskampe, hvor det var tydeligt, at vi har et stærkt fodboldhold, hvilket vi glæder os til, at vise, i næste sæson. Personligt mener jeg, at vi kan slå alle hold, hvis vi præsterer op til den standard vi sætter for os selv. Så mit fokus er på at klargøre og motivere holdet, og den enkelte, til at præstere og udvikle sig; så følger resultaterne også med.” udtaler Jacob Eichner.

”Forlængelsen bekræfter og viser også, at vi prioriterer vores andethold og viser, at det er en vigtig del af strategien og kulturen her i Aarhus Fremad. Vi glæder os til at bygge mere på omkring vores DS hold og her ser vi Jacob og Kasper Hjørngaard som en vigtig del af denne proces.” siger direktør Lars Kruse.

Som skrevet ovenfor forsætter Kasper Hjørngaard også som assistent.

DS-holdet skal i den kommende sæson op mod FC Djursland, Herning Fremad, IF Lyseng, IF Skjold Sæby, Kjellerup IF, Nørresundby FB, Silkeborg KFUM, Tjørring IF, Vejgaard B & VRI.

Første kamp er den 14-08 ude mod IF Lyseng.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP