Jeppe Hansen skriver med Aarhus Fremad

Vi er knap gået på sommerferie, men kan allerede nu løfte sløret for en ny spiller i klubben. Vi har nemlig indgået en aftale med den 32-årige angriber Jeppe Hansen på en 1-årig kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2022. Jeppe har senest været på kontrakt i Kolding IF og har i forbindelse med, at han skal læse, besluttet sig for, at han ikke skal spille fuldtidsfodbold mere. I sin jagt på en 2. divisionsklub, vidste Jeppe fra starten, at Riisvangen skulle være hans nye hjemmebane.

”Jeg glæder mig sindssygt meget til at blive Fremad-spiller. Sidste år havde jeg fornøjelsen af at spille med to tidligere Fremad-spillere og har haft Morten Mølkjær som træner i Kolding, og de har allesammen fortalt så meget godt om klubben. Så har jeg snakket med cheftræner, Morten, en del, som også har sagt mange gode ting om Fremad. Så nu glæder jeg mig til at se, om det er så godt, som alle går og siger – og det tror jeg nu, det er.”

Selvom Aarhus Fremad-trøjen bliver ny at trække over hovedet for Jeppe, så er Riisvangen og en håndfuld af folkene i klubben ikke nyt for vores nye angriber. Især vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, har Jeppe et helt specielt forhold til.

”Morten har måske været den vigtigste person i min karriere. Vi kender hinanden og går tilbage til, da jeg var juniorspiller. Jeg har altid haft et ønske om at spille under ham, inden jeg stopper. Jeg tror ikke, jeg var blevet til noget uden Morten. Det var ligesom ham og mig, som satte os sammen, da jeg var 17 år, og blev enige om, at nu skulle der fandeme gives gas.”

Historien og forholdet, Jeppe har til Morten, er en stor faktor i sit skifte, men det står ikke alene.

”Et af mine mål ved at tage til Fremad er at blive en bedre spiller og spille på et hold, der bare spiller fed fodbold. Nu har jeg haft fornøjelsen af at se kampene i Fremad det seneste år, og jeg er virkelig imponeret over den måde, Fremad spiller på. Det kunne jeg rigtig gerne tænke mig at være en del af. Jeg kan ikke sige, jeg nogensinde har spillet på et hold, som spiller så god fodbold, som jeg synes, Fremad gør.”

Selvom Jeppe er imponeret over den stil, der bliver lagt i Fremad, så forholder han sig rolig omkring, hvad fremtiden kan bringe for klubben.

”Om vi skal rykke op eller ej, kan jeg ikke vurdere. Jeg er rykket op tre gange tidligere, og det kunne selvfølgelig være rigtig sjovt at få én mere på CV’et.”

Navnet, Jeppe Hansen, vil højst sandsynligt ringe en klokke i de fleste danske fodboldtilhængeres ører. Den rutinerede spids, som oprindeligt kommer fra Fredericia, har en stor fortid i adskillige danske og islandske klubber.

”Jeg har, som så mange andre, arbejdet mig op fra bunden. Jeg startede i FC Fredericia og blev taget ind i klubben som 19-årig – helt klart som det tynde øl i truppen, men derfra har jeg bare trænet rigtig meget. Efter min tid i Fredericia gik turen til 2. division, hvor jeg lavede en masse mål og så stod jeg lige pludselig en dag i OB, som var karrierens højdepunkt sportsligt, uden tvivl. Så blev jeg lokket til Island, hvilket jeg var helt vild med. Der var jeg i et par sæsoner, og så har jeg været i Kolding, hvor jeg virkelig har haft en god tid. En tid jeg vil se tilbage på med glæde. Det har været nogle fede år indtil nu.”

Udover FC Fredericia, Kolding og OB, har Jeppe blandt andet spillet i islandske Stjarnan.

Jeppe er en angriber med stor erfaring, og han beskriver sig selv som en spiller, der er god til at holde fast i bolden, vende og afslutte. På trods af Jeppes allerede gode kompetencer, har han dog stadig et klart mål med sin tid i Fremad.

”Jeg vil stadig gerne blive en bedre fodboldsspiller. Det er klart en af grundene til, at jeg tager til Fremad. Jeg vil gerne stadig udvikle mig, og med det miljø, der er i Fremad, er jeg sikker på, at jeg også kan blive bedre. Jeg har en ide om, at jeg godt kan få min anden ungdom i Aarhus Fremad, og det glæder jeg mig og har virkelig høje forventninger til. Jeg har hørt fra Morten og tidligere Fremad-spillere, at træningsniveauet er rigtig højt, så det ser jeg meget frem til at opleve og forhåbentligt udvikle mig videre i.”

Udover sit kendskab til Morten, så har Jeppe tidligere spillet på hold med Martin Mikkelsen i FC Fredericia og har også spillet med Anders Qvick i sine unge dage. Malle har Jeppe dog ikke kun delt hold med i FC Fredericia.

”Martin og jeg har udgjort et voldsomt indendørshold for år tilbage. Jeg håber, han kan sætte mig op i kampene, som han gjorde på indendørsbanen – så bliver det en vild sæson.”

Byd Jeppe velkommen i Fremad!

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP