Koncenton er ny hovedsponsor

Danmarks største ejendomsinvestor, Koncenton, er ny hovedsponsor og medejer af den traditionsrige 2. divisionsklub Aarhus Fremad. Aarhusvirksomheden ønsker at støtte og udvikle den helt særlige Fremad-kultur, der forener sportslige oplevelser med fokus på fællesskab og mennesker. Samtidig skal klubben være omdrejningspunkt for nyt ejendomsnetværk.

De stribede Aarhus Fremad-trøjer får fremover et nyt navn på brystet og 1/3 af maverne.

Ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton, der holder til i Prismet i Aarhus, er ny hovedsponsor og medejer. Parterne har foreløbig lavet en et-årig aftale, som sikrer Aarhus Fremad et solidt økonomisk tilskud, og samtidig gør det muligt at fastholde de sportslige ambitioner.

”Vi glæder os over at have Koncenton med ombord. Vores værdier passer rigtig godt sammen, og med en stærk partner på holdet kan vi også tillade os at have høje sportslige ambitioner,” siger adm. direktør i Aarhus Fremad Lars Kruse.

Fokus på social profil

Han har haft en række samtaler med Koncentons adm. direktør og ejer Peter Krogsgaard Jørgensen, og parterne er enige om, at de sportslige ambitioner gerne må række til mere. Men samtidig er det en væsentlig del af samarbejdet at styrke og dyrke den sociale profil i Aarhus Fremad, der blandt andet rækker ud til studiemiljøet i Aarhus.

”Der er et stort socialt perspektiv i Aarhus Fremad. Det er en klub, som hylder fællesskabet og mennesker i alle afskygninger, og den tankegang og de initiativer, der følger med, vil vi gerne være med til at styrke. I Koncenton siger vi, at vi investerer i mennesker og mursten. Det er i den rækkefølge, og derfor passer vi godt sammen med Aarhus Fremad,” siger adm. direktør i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen.

Samlingspunkt for mange aarhusianere

På mange måder er der altså tale om en lidt atypisk sponsoraftale, der først og fremmest handler om at bruge Aarhus Fremad som en platform for at dyrke fællesskaber.

Det kan eksempelvis være i form af fundraising-kampagner til mennesker, der har behov for hjælp, arrangementer, der bringer byens studerende tættere sammen og netværk, der kan medvirke til vidensdeling og kompetenceudvikling i erhvervslivet.

Som en del af samarbejdet er det målet at skabe et nyt og stærkt netværk i klubben bestående af regionens 10 stærkeste virksomheder inden for ejendomsbranchen. Det kan være med til at løfte Aarhus Fremad yderligere og samtidig blive et meget værdifuldt samlingspunkt for deltagerne.

”Fremad kan blive et spændende omdrejningspunkt – på tværs af virksomheder og kulturelle skel. Man skal ikke være mange minutter på Riisvangen på en kampdag for at opleve den her helt særlige stemning. Vi kommer ikke med en drøm om Superligaen, men med en drøm om, at Fremad i endnu højere grad skal kunne tilbyde oplevelser og en kultur, der gør en forskel for mennesker,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Han nævner Aarhus Fremads samarbejde med Skyggebørn og hjælp til hjemløse som gode eksempler på noget af det, som Koncenton gerne vil bidrage til mere af. 

Koncenton bliver med aftalen medejer af Aarhus Fremad med en ejerandel på 10 pct.

”Det er vores håb, at Koncentons engagement kan trække andre investorer til. Sport har potentiale til at nå mange mennesker, og i Fremad vil vi gerne udfordre fodboldkulturen i Danmark og vise, at det ikke kun handler om tre point og videre til næste kamp,” siger Lars Kruse.

Fakta om Koncenton:

  • Er en langsigtet investeringspartner med hovedbase i Aarhus
  • Skaber værdi ved at indkøbe, udvikle og drifte store boligejendomme.
  • Har flere end 100 specialiserede medarbejdere
  • Henvender sig til semiprofessionelle og professionelle investorer
  • Som investor opnår man et forventet gns. årligt afkast på 8-9 pct. inkl. løbende udbytter.
  • De seneste år har Koncenton været den største danske ejendomsinvestor målt på transaktionsvolumen.
  • Har 2.500 investorer, som har investeret i foreløbig 86 ejendomme med over 6.445 boliger til en samlet projektsum på 13,9 mia. kr.

#dsng #forzafremad #altidfremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP