Magnus Kirchheiner binder sig frem til 2023

Ny uge, ny Kirch der forlænger. Magnus Kirchheiner har nemlig forlænget sin kontrakt til sommeren 2023, der oprindeligt gik frem til næste sommer. Det betyder, at Magnus som minimum er at finde på Riisvangen i to år endnu.

”Jeg har det godt i klubben både på og udenfor banen, så jeg er selvfølgelig glad for at have skrevet med Fremad et år yderligere. Det, at de tilbyder mig en forlængelse, viser mig, de tror på mig, og at jeg har gjort det godt. Det betyder meget for mig. Så var det bare en relativ nem beslutning, og det kommer også bare ned til, at jeg har det godt her. Det er kommet meget naturligt at skrive under.”

Vores 20-årige talent Magnus Kirchheiner kom til i sidste sommer, og selvom han kom direkte fra AGF’s ungdomsrækker, har det ikke været til at se på vores nummer 27. Siden Magnus Kirch kom til har han spillet kontinuerligt og været en stærk, vigtig del af vores offensiv, og det er klart, han også selv er tilfreds med sin første sæson – og starten på den igangværende, nye.

”Det har været et lærerigt år. Jeg vendte mig egentlig ret hurtig til seniorbolden, synes jeg. Jeg startede ret godt ud sidste sommer, da jeg kom til, men det er klart, man godt kan mærke, det er en anden form for fodbold, der bliver spillet, især af de hold vi møder. Der er mere råstyrke og dueller, end hvad jeg har været vant til i ungdomsfodbold. Vi er måske et af de hold, der prøver at spille lidt mere, som jeg har været vant til som U-spiller. Så på den måde har det spillestilsmæssigt ikke været den store forskel, jeg har skullet vende mig til i Fremad. Det fysiske og tilgangen til spillet har været forskellen – og så det, at vi spiller om tre vigtige point hver uge. For enden af dagen føler jeg, det har været en god overgang for mig.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP