shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Fremad Folket

Kære Fremad Fan

Vi har i Aarhus Fremad oprettet et nyt fællesskab som vi kalder Fremad Folket. Det er lavet som en crowdfunding. Det er for et meget vigtigt projekt, da det handler om at involvere alle der har lyst – og har været en del af Fremad i klubben. Vi har i vores manifest lagt vægt på, at vi sammen vil udfordre fodboldkulturen. Vi bruger ord som øjenhøjde, fællesskab og at alle er indbudt til at se fodbold gratis på Riisvangen.

Med Fremad Folket gør vi det! 
Her kan du få indflydelse på minimum 1 årligt projekt på Riisvangen. Du får mulighed for at deltage i 2 årlige folkemøder efter hver halvsæson. Dit navn kommer på en wall of fame, og så står der altid en kold fadøl og venter på dig til hver hjemmekamp – denne udleveres, når du viser dit medlemskort. 


Vi håber på, at du vil engagere jer og blive medlem af Fremad Folket. Det koster 500 kr for et år. For det er du med til at sikre, at der fortsat er gratis entre på Riisvangen. Du er med til at sætte dit præg på klubben. Du er med til at støtte udviklingen af klubben, og så er du en del af et helt unikt fællesskab – der værner om klubben og dens værdier.


Vi håber rigtig meget, at der er mange, der vil være en del af Fremad Folket. Det er vigtigt for klubben, at vi er mange der engagere sig i at støtte op og udfordre fodboldkulturen i Danmark. Så hjælp os med at dele budskabet, og meld dig ind i Fremad Folket i dag, så du sikrer dig dit medlemsnummer er et af de første i historien!
Læs mere på nedenstående link og meld dig ind ved at købe en af de pakker, der ligger på crowdfunding siden. Er i flere – så er der penge at spare.

https://www.indiegogo.com/projects/fremad-folket-football-community#/

Forza Fremad Folket.