Islandsk u21 keeper til Fremad

Aarhus Fremad har indgået en aftale med FC Midtjylland om leje af det 19 årige målmandstalent Elias Rafn Olafsson. Elias har indtil nu været en del af FC Midtjyllands u19 hold, der har haft stor succes i UEFA Youth League samt det Islandske u21 hold, hvor han vogtede målet i holdets 2-1 sejr over Danmark inden U21 EM 2019.

”Det kan vel næppe være bedre end at aftage spillere fra de danske vice-mestre og et af de førende akademier i Danmark. Det viser, at vores projekt i Fremad heldigvis giver genlyd i fodboldmiljøet i Danmark og det er kun dejligt, at vi laver aftaler med en klub fra allerøverste hylde – vi hører da gerne mere fra både Midtjylland og også andre klubber med samme niveau”

udtaler direktør Lars Kruse og fortsætter:

”Når vi skal forsøge med et niveaumæssigt boost i klubben er lejeaftaler en spændende måde at få nogle spillere ind, der kan komme gnist og ambitioner. Elias skal fortsat være en del af træningsmiljøet i FCM, og vi håber naturligvis at han kan være med til at hæve niveauet både til træning og kamp”

Cheftræner Morten Mølkjær udtaler:

”Vi har et godt kendskab til Elias, både fra træningspas og testkamp i Fremad samt fra Youth league og U19 Ligaen, hvor vi har fuldt med fra sidelinjen. Det er en spændene ung målmand vi får lov at arbejde med i det kommende år. Vi tror på at samarbejdet bliver udbytterigt for begge parter. Elias har nogle i iøjnefaldende spidskompetencer ift. statur og springkraft og det vi skal ligge på hans spil i Fremad er relationerne i det voksne spil samt de mere mentale færdigheder”

FC Midtjylland ser også perspektiver i aftalen.

”Elias er en målmand, vi har stor tillid til. Han har gjort det fantastisk for os, siden han kom til klubben fra Island, og den udvikling skal nu fortsætte med fast spilletid hos Aarhus Fremad ”

siger sportschef i FCM, Svend Graversen.

Elias Rafn Ólafsson kom til FCM fra Breidablik i sommeren 2018.

Velkommen til Fremad, Elias

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP