fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Morten Dyrmose tilslutter sig Aarhus Fremad

Vi har fået en ny tilføjelse til 2. divisionstruppen. Den 19-årige venstrebenet forsvarsspiller Morten Dyrmose har valgt Aarhus Fremad som sin nye klub. Morten har senest spillet ungdomsbold i Sønderjyske, men er netop blevet seniorspiller og har i den forbindelse været på udkig efter ny klub. Dyrmose sætter ord på, hvad han tænker om sin tilgang til Aarhus Fremad: 
“Jeg er super glad for at blive Fremad spiller. Jeg synes, at Fremad er en utrolig stor traditionsklub. Det er jeg glad for, jeg kan være en del af. Sportsligt tiltrækker det helt vildt, at de gerne vil dominere kampene på bolden. Deres spillestil ligger godt til mig. Så overordnet set, er jeg bare super glad for, at få lov til at skifte til Fremad. Jeg synes det er et step i den rigtige retning”, siger Dyrmose om det at blive Fremad spiller. 

Morten Dyrmose har trænet med den seneste uge, og det er på baggrund af, hvad vores cheftræner Morten Dahm Kjærgaard har set, at han er blevet tilbudt en plads:
“Morten har været oppe og vise sig godt frem til prøvetræning. Han har præsenteret sig godt både som spiller og person. Morten er en ung fyr og matcher meget godt vores strategi i at tilføre unge spillere i vores setup. Han har bevist, han kan være med, både qua sin karakter, men og sine spilmæssige kvaliteter, som han har vist i træning. Så vi har tilbudt ham en plads i truppen, og det har han valgt at takke ja til, og vi har ham også med i kamptruppen i dag”, siger Morten om Dyrmose. 

Dyrmose er en ung fyr, og han er godt klar over, at han foretager sig et spring fra ungdomsbold til seniorbold:
Personligt er mine ambitioner bare at udvikle mit spil og vende mig til seniorfodbold. Der er et stort spring til seniorfodbold fra ungdomsfodbold, som jeg senest har spillet. I forhold til holdet kunne det være helt vildt fedt at få lov til at rykke op med Fremad”, siger Dyrmose om sine ambitioner både personligt men også som hold.  

Som Morten Dahm Kjærgaard fortæller, så er Morten Dyrmose med i kamptruppen i dag, når Aarhus Fremad klokken 15:00 møder BK Frem i første kamp i turneringen. 

#forzafremad