Optakt Skovbakken – Aarhus Fremad

Lokalopgør er altid en svær størrelse – og ikke mindst mod Skovbakken, fordi det er kampen om nordbyen. Denne gang har kampen en ekstra dimension, idet resultatet afgør, hvem der pt. er det bedste Århus-hold i 2. division.

Kampene mod Skovbakken er altid tætte, sikkert fordi de er så prestigefyldte. Vi har de senere år haft en tendens til at starte bedst på Vejlby Stadion for derefter at lukke Skovbakken ind i matchen. Det sidste, håber vi selvfølgelig ikke på, sker denne gang.

Men ellers må vi erkende, at hjemmeholdet i lørdagens kamp har favoritværdigheden. Skovbakken har ikke haft den samme store udskiftning på holdet, som vi har. Vi konstaterede samtidigt, at de sparede nogle profiler i onsdagens pokalkamp mod FC Fredericia – så der er ingen tvivl om, at de stiller i absolut stærkeste opstilling, hvor vi stadig døjer med en del skader. Således er en af sidste sæsons målmagere, Lennart Kruse, stadig skadesplaget og vil blive testet op til kampen. Det samme gælder for styrmanden på midten, Anders Brøchner.

Flere nyheder

Næste kamp

19:00

EFB vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

5 - 0

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP