shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

Sæsonens første sejr!

Kjellerup – Aarhus Fremad  0-1 (0-1)

41: 0-1 Michael Vester

Opstilling: Peter Ravn – Johan Troest, Alexander Jackson Møller, Michael G. Pedersen, Rasmus Stampe (80: Kasper Hjørngaard) – Rune Friis, Kasper Vinding, Jacob B. Larsen (70: Morten Poulsen) Michael Vester – Rasmus Dehli, Mark Jensen (68: Anders Nissen)

 

Så lykkedes det at hive efterårets første sejr hjem. Modstanderen var oprykkerne Kjellerup, som de seneste 10 år har præsteret ikke mindre end seks oprykninger. Kjellerup er et ungt hold med to rutinerede spillere – Ralf Pedersen og Thomas Røll – til at styre defensiven. Begge har Superliga-erfaring.

Aarhus Fremad startede kampen bedst, men de få sporadiske chancer holdet tilspillede sig de første 40 minutter blev misbrugt på det skammeligste. Fire minutter før pausen viste Fremad imidlertid, hvor let fodbold kan spilles. Tre hurtige kombinationer udenfor feltet satte Kjellerups forsvar af, og Michael Vester kunne let score til 0-1.

To minutter senere følte vi os snydt for et straffe, da Ralf Pedersen tydeligt tog hånden til hjælp i feltet. Dommerens fløjte forblev dog tavs. Pauseføringen var velfortjent, da vi var spilstyrende hele halvlegen. Kjellerup havde dog flere farlige forsøg efter dødbolde.

Anden halvleg blev mere spændende end ønskeligt, da vi igen havde scoringsproblemer. Heldigvis kan man sige det samme om Kjellerup, som heller ikke formåede at score på de tilbud, de tilspillede sig. Tyve minutter før tid indtraf kampens mest dramatiske situation, da Jacob B. Larsen kom skævt ind i en tackling med en Kjellerup-spiller – og måtte bæres fra banen. Desværre ser det ud til, at Jacobs diagnose er et brækket spoleben samt nogle overrevne ledbånd. Synd for den unge spiller, der har vist rigtigt gode takter på den centrale midtbane her i den indledende fase.

I kampens sidste kvarter sendte Kjellerup Thomas Røll helt i front i håb om at få udlignet, men Aarhus Fremad red fortjent stormen af og sikrede sig en pligtsejr og tre værdifulde point med Michael Vesters scoring kort før pauseteen.

Analyse: Endnu engang var vi ramt af mange afbud og med mange nye ansigter i truppen er det naturligt, at holdet ikke har det samme gode flow som i foråret. Der mangler alvorligt en styrmand på midtbanen. Uden Rask, Kruse og Johansen i truppen er det svært at se, hvem der skal score vores mål, selv om nytilkomne Rasmus Dehli arbejdede fortrinligt for sagen, så længe kræfterne rakte.

Men der var også positive elementer på det hyggelige og intime stadion i Kjellerup. Målmand Peter Ravn havde flere gode indgreb undervejs og med Michael G. Pedersens ankomst har vi fået et solidt og lovende midterforsvar bestående af ham og Alexander Jackson Møller. Der er al mulig grund til at tro, at de kan lukke hullet efter Rosenbergs og Gotfredsens exit til det nordjyske i sommerpausen.

Sådan oplevede Kjellerup kampen:    http://www.kjellerupif.dk/2011/08/0-1-mod-aarhus-fremad/