Stærk præstation grundlagde endnu en hjemmesejr

Fremad vandt endnu engang på Riisvangen Stadion, da Hillerød i lørdags kom på besøg.
Specielt alderspræsidenten, Kasper Hjørngaard var i hopla med to flotte hovedstødsmål.

Lørdag var Hillerød på visit på vangen og det var faktisk de hvidklædte gæster, der startede opgøret bedst. Hillerød kom aggressivt ud i de første 10 minutter, men fik ikke holdt deres momentum, derfor kom hjemmeholdet bedre med og satte sig tungt på opgøret indtil de sidste 5 minutter, hvor der blev taget lidt for let på tingene.

Efter et længerevarende Fremad-pres med mange hjørnspark i streg kom forløsningen. Kasper Hjørngaard kom først på et indlæg fra Esben Lauridsen. Herefter skulle vi helt frem til 80. minut før Hjørne igen ville blande sig i tingenes tilstand og på samme recept som det første mål, med hovedet efter et hjørnespark.
Topscorer Høgh, ville dog heller ikke fra banen uden at have scoret, så da han sendte bolden over stregen, kunne han passende sende flere highfives til holdkammeraterne, for de kreerede målet for ham via mange flotte kombinationer i venstresiden.

De sidste 5 minutter blev der taget alt for nemt på tingene og Hillerød, fik faktisk skabt lidt spænding i tingene, men var dog aldrig tæt på at få udlignet, men 3-2 sluttede årets sidste hjemmekamp.
Nu mangler blot en kamp og det er på lørdag på Østerbro Stadion hvor B93 venter.

1-0 Kasper Hjørngaard
2-0 Kasper Hjørngaard
3-0 Frederik Høgh