Optakt: FC Sydvest – Aarhus Fremad

Det er to hold fra hver sin ende af tabellen, der mødes lørdag til et brag af en kamp i 2. Division Vest.

Det bliver en kamp, hvor begge mandskaber har en masse på spil. Efter 20 spillerunder med aarhusiansk dominans i det meste af sæsonen har Aarhus Fremad mistet føringen itabellen til Marienlyst, som er foran med tre point. Derfor har klubben brug for oprejsning efter to kampe i streg uden sejre til at tage kampen op mod det midlertidige førerhold.

Noget anderledes ser det ud for oprykkerne fra FC Sydvest, der er bundprop i divisionen med 13 point og har seks point op til en fortsat plads i ligaen. Mandskabet fra Sønderjylland har derfor også kraftigt brug for en sejr for at mindske afstanden til den anden side af den vitale nedrykningsstreg.

De to hold har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, som tilmed var sæsonpremieren i sommers. Her vandt Aarhus Fremad en klar sejr på 4-0, som startede en gode stime for klubben på fem sejre i streg i efteråret. Det kan forhåbentlig ske igen.

Drengene fra Riisvangen har ingen karantæner til denne kamp, men Malte Færge Nielsen, Rune Nielsen og Anders Brøchner Poulsen er alle ude med skader. Michael G. Pedersen er i skrivende stund stadig tvivlsom til kampen.

Vi håber på sejr til Byens Nr. 2, når kampen sættes i gang i morgen kl. 15:30 ved Tønder Hallerne.

Forza Fremad!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP