Optakt: Første hjemmekamp i foråret står på Næsby

Hvem: Næsby BK
Hvor: ASA’s kunstanlæg – Du kan se kampen på EB+
Hvornår: Lørdag den 20. marts, 14:00 – Sponsoreret af WILS A/S
Placering: 11. pladsen (16 point efter 14 kampe)

I sidste weekend blev turneringen for vores vedkommende sparket i gang, og det endte med et 1-1 i Løgumkloster mod FC Sydvest. Det var naturligvis en kamp, som holdet gerne ville vinde, så skuffelsen var til at mærke. Det er dog en skuffelse, som holdet har lagt bag sig, og vi ser frem mod morgendagens opgør mod fynboerne fra Næsby, som allerede har nået at spille to kampe i foråret. Første kamp tabte de 4-1 til Jammerbugt, men vandt senest mod Oure 3-0. Det er altså et Næsby-hold, som kommer fra en pæn sejr, holdet skal forsøge at sikre forårets første sejr imod. I den forbindelse har vi fået en snak med ingen ringere end Søren Bugge, som gjorde rigtig fin figur mod Sydvest. Han er forberedt på, at vi tager en sejr med hjem fra ASA i morgen.

”Vi har trænet rigtig godt op til kampen og forberedt os godt på dem, så jeg vil sige, vi har gode forudsætninger for at levere en rigtig god præstation.”

Sidste gang, vi mødte Næsby, var i September, hvor vi vandt 2-1 på mål af Andreasen og Magnus Kirchheiner. Det er selvfølgelig et udfald, vi gerne ser igen, og det bliver ifølge Bugge højst sandsynligt også det samme kampbillede, som vi så i efteråret.

”Jeg tror, vi kommer til at have bolden en del. Det har vi også forberedt os på, så det er vi klar til. Næsby kommer nok til at overlade spillet og bolden til os, så det gælder bare om, at vi får den prikket ind.”

Som sagt så var holdet skuffet over sidste weekends resultat. Bugge har dog fokus på de positive tegn, holdet viste, og især troen på tingene håber han at tage med i morgen.

”I anden halvleg mod FC Sydvest lægger vi et sindssygt godt pres og har faktisk en del chancer. Især i slutningen af kampen, bliver vi ved med at tro på det. Den tro er så fed at mærke. Selvom der går lidt tid, hvor vi er bagud, har vi en tro på, at det nok skal komme på et tidspunkt. Så får vi selvfølgelig også scoret et mål, og vi troede også på det andet, selvom det ikke kom. Det er dén tro, vi skal tage med til næste opgør. Vi havde mange gode opspil og chancer, så det er bare skarpheden, vi mangler. Så skal de tre point nok komme,” fortæller Bugge.

Selvom resultaterne i opstarten ikke har set glamourøse ud, ser truppen stærk ud, fortæller Bugge.

”Det spillemæssige har set rigtig godt ud, hvor vi tydeligt har kunnet se en udvikling i vores spil fra første kamp mod Sønderjyske til sidste kamp. Der har været en opadgående kurve både spillemæssigt, men også formmæssigt. Vores træning er på et rigtig højt niveau med en bred trup, hvor alle er med, og der er stor konkurrence.”

Mod FC Sydvest fik en af vores nye spillere, Emil Junge, debut i 2. Division, og Bugge fortæller, at de nye tilkomster er faldet godt til i klubben.

”Jeg kan selv huske, da jeg kom til Fremad, hvor uroligt nemt det var at falde til. Alle fra trænere til holdledere og spillere er med til at bidrage til netop det. Jeg synes, de nye spillere er faldet let til og gør det rigtig godt. De er allerede klar til at byde sig til startopstillingen, så det er virkelig fedt.”

Bugge har selv spillet godt på det seneste og forklarer selv, at formen er et resultat af den strenge opstart.

”Jeg synes, formen ser klasse ud. Jeg har haft en masse løb i opstarten, og den har været lang, hvor vi har mødt en masse gode, dygtige modstandere både fra Superligaen og 1. Division. Så vi er blevet udfordret maks. Vi har så heller ikke vundet kampe, men man må sige formen er, hvor den skal være. Og det er gældende for hele holdet, ikke kun mig.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP