Optakt: Fremad skal forsøge at holde presset på førstepladsen, når udfordringen i morgen står på HIK i næstsidste kamp i denne sæson

Hvem: Hellerup Idræts Klub – HIK

Placering: 6. pladsen

Hvor: Gentofte Stadion

Hvornår: Onsdag d. 1. juli, 19:00

Atter står den på en tur til det sjællandske, når Aarhus Fremad i morgen skal forsøge at fortsætte deres sejrsstime i den næstesidste kamp i denne sæson. Det gælder nemlig 6. pladsen, HIK, som kommer med god selvtillid, efter de i weekenden slog Brabrand hjemme 4-0. Det er altså ikke selvsagt, at vi komfortabelt tromler videre, når vi i morgen skal på Gentofte Stadion. Men hvis der er et hold i 2. divisionen, der til gengæld også har selvtillid, er det Aarhus Fremad. Endnu tre point blev hevet med hjem over storebæltsbroen, da vi slog Avarta ude i lørdags, og vi satser stærkt på, at succesen gentager sig.

En af målscorerne, faktisk den spiller, som oftest har været det i løbet af sæsonen, Christian Nissen, sætter ord på hvilken modstander, det er, vi skal forsøge at tage point fra i morgen.
“Jeg vil mene, det er oprykningsspillets sværeste modstander, vi skal møde. Nordsjælland light. Det er nogle unge drenge, som kan spille fodbold. Da vi mødte dem for et års tid siden, løb jeg rundt som en hund i et spil kegler. De har nogle rigtig gode spillere. En virkelig stærk 10’er i Hebo, der ikke laver for meget baglæns, men virkelig kan noget fremad i banen. Det er et ungt, teknisk stærkt hold. Omvendt har vi set virkelig stærke ud, og hvis der er nogle, der kan slå dem, er det os”, fortæller Nissen om HIK.

Nissen melder HIK op, som en rigtig stærk modstander, men det er ikke fordi, han ryster i bukserne inden kampen i morgen.
“Vi har lavet et godt stykke arbejde, inden vi gik igang i vinter. Inden corona forberedte vi os godt konditionelt, og den tid vi havde sammen som hold, brugte vi optimalt. Det er selvfølgelig det og en kombination af, at vi har en masse unge, dygtige spillere, målmand, og så en anfører, som bare holder virkelig godt sammen på tingene, der alt tilsammen fører til, at tingene går, som de gør. Det har en kæmpe betydning. Vi er en mega god gruppe mennesker, som trives og har det godt”, fortæller Nissen om, hvad der virkelig har fået det til at fungere i foråret.

Om chancerne for oprykning er der dog en blandet fornemmelse.
“Det bliver svært, men vi håber, at der går tynd mave i Helsingør, som har fået godt gang i maskinen. Men det handler ikke udelukkende om det. Som Morten altid siger, så handler det om som hold, at vi skal bygge videre og blive dygtigere”, siger Nissen.

Forudsigelse:
“Vi vinder 2-0. Jeg siger Gandrup og Mathias Jacobsen kommer på tavlen. Han får hul på bylden.”

Der venter altså en rigtig svær udfordring i morgen, men det har holdet været ude for før i oprykningsspillet og kommet glimrende ud af det. Vi sigter efter de tre point og dermed fortsat lægge pres på førstepladsen.

forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP