Optakt: Vi er tilbage på Riisvangen for første gang i år til en kæmpe kamp mod førstepladsen

Hvem: FC Helsingør

Placering: 1. pladsen

Hvor: Riisvangen Stadion

Hvornår: Lørdag d. 20. juni, 15:00

På lørdag gælder det virkelig, når Aarhus Fremad tørner ud mod FC Helsingør. Kampen kan blive afgørende for, hvem der kommer til at slutte i toppen af 2. divisionen og dermed tilegne sig oprykning til landets 2. bedste række.

I sidste weekend tabte FC Helsingør til Middelfart, og da vi spillede uafgjort mod Vanløse, betyder det altså, at der nu er 5 point mellem Fremad og førstepladsen, Helsingør. Vi har snakket med vores habile venstreback inden opgøret, om hvad der venter drengene lørdag. Han lægger ud med at fortælle: “Det er nok den største kamp, jeg har spillet i Fremad”, hvilket virkelig tydeliggør, hvad det er for en kamp, Fremad skal spille. I forlængelse fortæller Torp, at det dog ikke skræmmer dem, og at de er klar: “Vi har træning i eftermiddag for at gå det sidste igennem. Vi har set videoer og er godt forberedt på den opgave, vi skal løse i morgen. Vi ved godt, hvilken kamp det bliver. Det er jo et ordentligt tophold, vi skal møde, med profiler der har gjort sig gældende i de bedste danske ligaer, så det bliver en fremragende kamp.”

Hele holdet er klar og bevidste, om hvad der venter dem. Torp fortæller, hvilken vigtighed kampen har for holdet: “I forhold til oprykning er kampen altafgørende. Vi kan tage et skridt tættere på med de få antal kampe, der er tilbage. Vi er nødvendigvis ikke afskrevet, hvis vi taber, men en sejr i morgen er ekstremt vigtig i håbet om oprykning.”

Sidste weekend spillede Fremad 1-1 ude mod Vanløse, og der var en hvis skuffelse efter kampen. Især når det viste sig, at Helsingør tabte point i Middelfart. “Vi har set kampen igen, og det var ikke så ringe, som vi umiddelbart troede, det var. Vi har set på, hvilke områder vi skabte plads i, og hvordan vi udnytter dem bedre, samt hvordan vi skal køre på for at skabe større chancer. Vi fik skabt en del, men vi manglede at få den i kassen. Jeg føler, vi er ekstremt fokuseret, koncentreret og klar til i morgen.”

En sejr i morgen vil betyde, at der er 2 point mellem os og Helsingør, og derfor kan en sejr komme til at betyde rigtig meget. Torp fortæller, hvad en sejr ville betyde for holdet: “Det vil sætte yderligere ild i os for at klø på. Det er jo Helsingør, der har alt at miste, så vi skal bare ud og virkelig få dem til at kæmpe for det. Det vil virkelig sætte gang i det hele og troen på, at vi kan gøre det.”

Forudsigelse:
“Jeg tror vi tager dem 2-0. Nissen scorer naturligvis på straffe, og så regner jeg med, at jeg lægger en ind fra kanten af feltet.”

Vi satser på, at Torp får ret, og vi lægger os tættere på Helsingør i morgen. Vi glæder os til, at se folk på Riisvangen igen i morgen, til hvad der kunne blive årets kamp.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP