Optakt: Vi skal forsøge at holde den gode stime, når vi i morgen drager til Avarta

Hvem: BK Avarta

Placering: 12. pladsen

Hvor: Tømrermester Jim Jensens Park

Hvornår: Lørdag d. 27. juni, 15:00

Det ser godt ud for tiden. Efter genstarten har Aarhus Fremad formået at tilegne sig 7 point i tre kampe. Det er bl.a. blevet til en 1-0 sejr på Riisvangen mod førstepladsen, Helsingør, og senest i onsdags en suveræn 5-0 sejr mod Brønshøj. I morgen står den på Avarta, som ikke har formået at hente point, siden vi er startet op igen. På trods af det, er det vigtigt, at holdet leverer en koncentreret og god indsats for at hente yderligere tre point og holde presset på Helsingør, som lige nu stadig ligger 2 point over os med 3 kampe igen.

En af de spillere, som har bidraget til de gode resultater, er Søren Andreasen. Andreasen har scoret i alle tre kampe siden genstarten. Han sikrede et point med sidste berøring i kampen mod Vanløse og blev matchvinder mod Helsingør sidste lørdag. Han er det, man i fodboldverdenen vil beskrive som brandvarm. Vi har snakket med ham om det kommende opgør ude mod Avarta og om hans første tid i klubben.

“De kampe, hvor jeg har mødt Avarta, synes jeg, de har været svære at spille mod. De har nogle fine spillere, og det er et hold, som plejer at kæmpe godt. Men jeg ved, at hvis vi spiller, det jeg ved, vi kan, så tager vi de tre point i morgen”, sagde Andreasen om udfordringen i morgen.

Det er tydeligt, at holdet er kommet rigtig fint ud af den lange pause, som har plaget hele fodboldverdenen. Der bliver spillet god fodbold, og Andreasen beskriver, hvorfor han mener, at holdet leverer: “Jeg synes den forståelse, alle spillere har for hinanden, er god. Der er en del nye spillere, og Morten er jo også ny, men der er bare en god stemning omkring holdet. Der er en mentalitet, hvor alle er klar på at blive bedre. Derudover spiller det også en rolle, at vi nu også har fået lidt selvtillid, og det har gået vores vej de sidste par kampe. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis det ikke kan lade sig gøre at rykke op i den her sæson, så kunne det ske i næste.”

Søren Andreasen er ligesom Simon Bækgård, som var med i sidste udgave af optakten, ny spiller på Riisvangen. “Det har været en god tid indtil videre i klubben. Det er sjovt at spille bold i Fremad. Man falder lynhurtigt godt til, og der er kun gode gutter her. Alle kan snakke med alle, og der er ikke én på holdet, man ser skævt til. Det har også været godt at spille på Vangen. Man kan sige, det er lidt ærgerligt med tilskuersituationen, men der har været god stemning på trods”, siger Søren om hans tid indtil videre i Aarhus Fremad, og hvordan det har været at spille hjemme på Riisvangen.

Forudsigelse:
“Jeg tror på, at vi tager en sikker 3-1 sejr. Bækgård fortsætter hans gode stime og lægger en ind, og det håber jeg også selv, at jeg gør. Derudover må det nok være Nissen, der scorer den sidste.”

Vi håber på, at holdet og Andreasen kan fortsætte den gode stime, og at Nissen igen kan leve op til, at han bliver meldt som målscorer, når Fremad i morgen tager til Avarta.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP