Rieper til 2024 – ”Det var en no-brainer”

Frederik Rieper har bundet sig til Aarhus Fremad til udgangen af 2024. En forlængelse som ifølge hovedpersonen selv var en nem beslutning

Af Mathias Thomsen

I dag skinner solen ekstra meget på Vangen, eftersom klubben har forlænget med den unge forsvarsklippe, Frederik Rieper. 23-årige Rieper kom til klubben fra Lyseng IF i sommeren 2021, og er sidenhen blevet en fast bestanddel af Morten Dahm Kjærgaards forsvar. 47 kampe og 3 mål er det ind til videre blevet til for forsvarsspilleren.

Cheftræner Morten Dahm Kjærgaard udtaler:

”Lige fra Frederik startede i klubben, gik han hurtigt ind og tog en plads i startopstillingen, og har spillet stort set lige siden. Han kom til fra Lyseng, som havde gjort et flot stykke arbejde med ham, men han skulle i starten lige vende sig til en ny spillestil, hvilket han har gjort på flotteste vis. Gennem hans korte tid i klubben har han virkelig flyttet sig, og har udviklet sig til at blive en af lederne på holdet”, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Spørger man hovedpersonen selv, var det alt andet end en svær beslutning, hvor både det sportslige og selve miljøet i klubben har spillet en stor rolle.

”Jeg er super glad for at have forlænget. Det var lidt en ’No-brainer’. Jeg synes, at vi har et fedt projekt i gang, med en god trup, hvor det i øjeblikket kører sportsligt. Derudover har vi et mega fedt miljø”, siger Frederik Rieper, og uddyber samtidig, hvorfor miljøet i klubben er specielt:

”Nu har jeg været her i halvandet år, og jeg har virkelig nydt det. Vi er mange studerende i klubben, som er de samme steder i livet, Der er plads til både at udvikle sig indenfor fodbold, men også udenfor fodbold, hvilket giver et godt miljø”

I øjeblikket er det sjovt at være Aarhus Fremad fan, da klubben ligger på førstepladsen i 2. Division. Det gør det dog også sjovt at være Fremad spiller, siger Frederik Rieper. Ifølge forsvarsspilleren er en oprykning også den helt store målsætning bag forlængelsen.

”Når vi ligger som vi gør, så skal man jo gå efter at rykke op. Jeg synes også, at vi har både holdet og kvaliteten til at kunne gøre det, som vi også fik vist i efteråret. Så det er klart en oprykning til 1. Division som er det helt store mål”.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP