Sæsonkort- og billetsalg til foråret 2022

Slutspillet i kampen om at forblive i 2. division starter i påsken. Vi skal en tur til Middelfart, hvor en spændende kamp venter.

Den 23. april venter forårets første kamp hjemme mod FA2000. Det er den første af i alt fem hjemmekampe her i foråret 22 – kamprogrammet ser således ud

Du kan nu købe sæsonkort og billetter til kampene i foråret 22. Priserne er kr. 200,- + gebyr for et voksensæsonkort (18-65) og kr. 120,- plus gebyr for et pensionistkort (+65).

Alle børn under 18 år har gratis adgang, mens også alle studerende, mod fremvisning af studiekort, har gratis adgang til vores kampe.

Billetpriserne via onlinesalg til de enkelte kampe er kr. 50,- plus gebyr for voksen (18-65) og kr. 30,- plus gebyr for pensionister (+65). Prisen i indgangen er kr. 65,- uanset om det er voksen eller pensionist.

Du sparer derfor en del penge ved sæsonkortet og ikke mindst at købe billetterne online.

Vi ser frem til at tage i mod dog på Riisvangen. Vi håber og tror på min 500 tilskuere til alle kampe, så vi kan skabe en fantastisk ramme for spillerne i bestræbelserne på at forblive i 2. division.

Link til sæsonkort og billetsalg findes her: Ticket shop (eventbilletten.dk)

#dsng #forzafremad #altidfremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP