Sikker sejr i lokalopgøret mod Brabrand

Det blev til en sikker 4-1 sejr over rivalerne fra Brabrand i lørdagens lokalopgør efter 0-0 ved pausen. Og da den nærmeste forfølger Lyseng tabte er vi nu 13 point foran nr. 2 i rækken med 7 kampe tilbage.

Vi startede kampen meget sløjt. Spillerne gjorde kun lige det der var nødvendigt og Brabrand prøvede at trække tempoet ud af kampen og satsede 100 % på deres dødbolde. Det lykkedes dem godt, for vi kom aldrig i gear i 1. halvleg og ved pausen stod det skuffende 0-0 foran 730 tilskuere!!!

Jeg brugte en masse energi i pausen på at skælde spillerne ud og lavede en udskiftning og det var et helt andet hold, der kom på banen i 2. halvleg. Nu vandt vi de fleste nærkampe og fik sat tempo i spillet og lige så stille døde Brabrand. Der skulle dog gå helt indtil det 63. min. før vi kom foran 1-0 på et flot gennemspillet angreb og sidste fod på bolden havde Uffe Troensegaard. Brabrand fik dog udlignet kort efter til 1-1, men vi kørte bare videre og Uffe gjorde det til 2-1 efter 72 min. Indskiftede Frederik Høgh gjorde det til 3-1 og Morten Bundgaard lukkede til 4-1 i det 82. min. 2. halvleg var bestemt godkendt og vi er glade for sejren, men skal præstere bedre over en hel kamp fremover, så der kommer nok et par ændringer til den kommende kamp lørdag ude mod Vorup.

Michael G. Pedersen, Andreas Damgaard og Uffe Troensegaard var vores bedste og det var rart at se, at spillerne tog skeen i den anden hånd i 2. halvleg og viste energi og vilje, som var en mangelvare i 1. halvleg.

Næste kamp er som sagt på lørdag, hvor vi møder Vorup kl. 13 på deres kunstgræsbane.

JS holdet vandt igen denne gang 3-1 og fører også rækken med 5 sejre i 6 kampe, så generelt går det rigtigt godt for Aarhus Fremad.

Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP