Søren Hermansen tilbage på vangen

I går havde Aarhus Fremad besøg af en af sine helt store helte, Søren Hermansen. Hermansen, der havde sin daglige gang på vangen i 90’erne, lagde vejen forbi i anledning af sit nuværende virke som U-landstræner og supervisor på Pro-træner uddannelsen.

Netop Pro-træner uddannelsen, den højeste uddannelse i UEFA regi, er vores cheftræner Morten Mølkjær er i gang med. Derfor havde vi i går besøg af Hermansen til at overvære gårsdagens træning. En træning hvor de offensive relationer og mellemrumsspillet blev terpet.

Der var efterfølgende roser fra Hermansen til Mølkjær for en rigtig god træning samt et godt træningsmiljø, hvor der var god kommunikation og gensidig respekt mellem spillere og trænere. Også spillernes færdigheder gik ikke Hermansen næse forbi, der var meget positiv over spillernes høje tekniske niveau.

Sådan foregår en supervision på Pro-træner uddannelsen:
3 dage før sendes træningsprogram til supervisor
På dagen:
1,5 time før træning mødes træner og supervisor for at gennemgå træning og sparre omkring eksamens opgave.
Træning gennemføres af træner og observeres af supervisor
Efter træning gives feedback på træningen og stil diskuteres i et par timer

Som spiller var Hermansen aktiv for AGF og IK Skovbakken inden han var med til at rykke op i Superligaen med Aarhus Fremad. Han skiftede efter Fremads nedrykning til Lyngby FC. I 2000 rykkede han til belgiske KV Mechelen og Club Brügge i 2003 til islandske Throttur Reykjavik. I 2005 stoppede han karrieren. Hermansen nåede at score 75 mål i de danske divisioner. Hermansen scorede blandt andet i klubbens superligadebut, hvor bysbørnene fra AGF blev besejret med 2-1 foran over 15.000 mennesker på Aarhus Stadion. Hermansen blev det samme år nummer 2 på topscorerlisten med 19 mål, kun overgået af en vis Ebbe Sand.

Hermansen kigger forbi to gange mere indenfor det næste år, en gang i efteråret og en gang til foråret.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP