shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00DKK
View Cart Check Out

 

Stillinger er leveret af Sofascore Live resultater

 

I 2. division afvikles turneringen således:

Et Grundspil bestående af 2 puljer à 12 hold, hvor hvert hold spiller to kampe mod hvert af de øvrige hold i sin pulje – en kamp på hjemmebane og en kamp på udebane – i alt 22 kampe. Holdene placeret nr. 1 – 6 i hver af de 2 grundspilspuljer kvalificerer sig til Oprykningsspillet i foråret om oprykning til 1. division eller forbliven i 2. division. Holdene placeret nr. 7 – 12 i hver af de 2 grundspilspuljer kvalificerer sig til Kvalifikationsspillet i foråret om forbliven i 2. division eller nedrykning til Herre-DS.

Et Slutspil i foråret bestående af et Oprykningsspil med 12 hold og et Kvalifikationsspil med 12 hold. Hvert hold spiller én kamp mod hvert af de øvrige hold – i alt 11 kampe. Inden starten af Slutspillet får hvert hold overført point og mål opnået i de 22 kampe mod de øvrige 11 hold i sin pulje. De 6 bedst placerede hold fra hver pulje i Grundspillet får 6 hjemmekampe og 5 udekampe. De 6 dårligst placerede hold fra hver pulje i Grundspillet får 5 hjemmekampe og 6 udekampe. 

Efter afslutningen af Oprykningsspillet rykker nr. 1 direkte op i 1. division, mens nr. 8, 9, 10, 11 og 12 i Kvalifikationsspillet rykker direkte ned i Herre-Danmarksserien.

(Kilde: Divisionsforeningen)