Thomas Hagelskjær binder sig til Aarhus Fremad i et år fra sommeren 2021

Vi har skrevet kontrakt med vores keeper og nuværende lejesvend fra Vejle, Thomas Hagelskjær. Aftalen med vores nr. 1 træder i kraft til sommer og vil strække sig frem til sommeren 2022, når hans lejeophold fra Vejle BK slutter.

Det er en nyhed, som vi ikke kun er glade for i Aarhus Fremad, men noget som også vækker begejstring i Thomas selv:

”Jeg er glad for at få fremtiden på plads. Nu har jeg været her i lidt over et halvt år, og det har været alt, hvad jeg har håbet på og så lidt mere til. Det er også derfor, jeg gerne vil blive her. Jeg kan se mig selv udvikle mig i det her miljø, samtidigt med at jeg synes, det er fedt at komme til træning og fedt at spille kampe her. Det har givet sig selv, at Fremad er det, jeg vil,” fortæller vores målmand.

Thomas Hagelskjær kom til Aarhus Fremad i september i efteråret med et mål om at få nogle minutter i benene igen. Målet er blevet til en realitet, men der er andre faktorer som ligeså vel er faldet i så god jord ved Thomas, at han har valgt at binde sig til os:

”Det første halve år har været alt, hvad jeg har håbet på. Det har været fedt at få lov til at spille en masse fodbold igen efter lang tid uden så mange kampe. Derudover er Fremad bare et fantastisk sted at være. Der er fedt miljø, folk kommer, fordi de gerne vil være her, og så har man også en fornemmelse af, at folk nyder at være sammen og bruge tid på hinanden. Det er et kanon miljø at være i.”

Truppen og trænerstaben er allerede god i gang med at arbejde videre på efterårets erfaringer. Holdet startede op igen med træning tidligt i 2021, og selvom spillerne lige skal slå rusten af, ser opstarten lovende ud:

”Jeg kan mærke, vi skal op i tempo igen efter en relativ lang ferie, men vi har god tid, og folk er kommet tilbage i god grundform, så vi bare kan begynde at bygge på både det tekniske, spillemæssige og taktiske. Vi har gode forudsætninger for at få en god opstart og er allerede kommet godt i gang med nogle gode træningspas. Så har resultaterne ikke været ligeså gode, som man kunne håbe på i træningskampene, men det er ikke det, som er det vigtigste lige nu – det er at få en masse minutter i benene, og så at vi forsøger at gøre de rigtige ting og lykkes med så meget som muligt. Det har været to gode uger indtil videre,” fortæller Hagelskjær.

Opstarten har allerede budt på nogle store udfordringer i form af to træningskampe mod Superliga-holdene Sønderjyske og Vejle, som ikke har ført til årets første sejr, men så sandelig har kickstartet opstarten for Fremad. Kampen mod Sønderjyske endte i et ærgerligt nederlag, og i weekenden måtte Fremad igen se sig slået, denne gang af Vejle. Den seneste kamp mod Vejle, var måske Hagelskjærs sidste møde med sin snart tidligere arbejdsgiver, og selvom vores keeper ærgrer sig over, at det ikke kunne blive til en sejr, er der naturligvis altid noget ved at møde sine gamle holdkammerater.

”Det er altid sjovt at møde sine gamle holdkammerater. Jeg prøvede det også, da jeg var i Vejle, at spille mod AGF. Nu mod Vejle som Aarhus Fremad spiller, er det jo sindssygt sjovt at se mange af de holdkammerater, man ikke ser så meget i dag. Selvfølgelig ærgerligt vi ikke kunne få en sejr med mod dem, så man havde håneretten, men vi må også erkende, at der trods alt er et lille stykke for os op til Superliga-niveau, selvom vi gør mange ting godt.”

Der venter yderligere svære kampe i vores opstartsprogram. Vi har Viborg, Esbjerg, Silkeborg og Middelfart på programmet, inden vi starter turneringen op igen. De store modstandere, er dog ikke noget, som skræmmer Hagelskjær:

”Det er virkelig godt for os at møde nogle, der er vant til at spille i et højere tempo end os, fordi det presser os op i tempo. Det tror jeg, vil komme os til gavn, når vi starter turneringen op igen i marts.”

Træningskampene skal forhåbentligt bidrage til, at vi er klar til at tage foråret med storm. Der er stadig forskellige aspekter at arbejde videre på, og Thomas er ikke i tvivl om, at den nødvendige læring nok skal komme. Han sætter ord på, hvad vi kan forvente os i foråret 2021:

”At vi bygger på det, vi har været i gang med i efteråret. Jeg synes, det er blevet bedre og bedre, både for mig personligt, men også for holdet, som efteråret er skredet frem. Det skal vi bare fortsætte med at bygge videre på. Som sagt har vi to måneder til at udvikle vores spillestil og den måde, vi gør tingene på, og det skal vi udnytte maksimalt, og så tror jeg vi kan tage et stort ryk. Også i forhold til nogle af vores konkurrenter, tror jeg vi kan flytte os mere, end de kan, på de to måneder her.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP