Tolle’s tropper tordnede FC Djursland i bund

Den nye Aarhus Fremad træner, Jesper Tollefsen, fik den perfekte hjemmebanedebut, da det blev til en sikker 2-1 sejr over oprykkerne fra FC Djursland.

For første gang i den nye sæson skulle der igen spilles smuk fodbold på græstæppet på Riisvangen. Sidste sæsons missede oprykning er glemt, ny cheftræner i Jesper Tollefsen er kommet til, og et nyt kapital skal skrives i Aarhus Fremads snart tykke historie bog.

Og hvilken hjemmebanestart for Tolle og co. Efter 10 minutters energisk fight fik Fremad tilkendt et frispark lidt ude for feltet. Det tog Mads Amstrup sig af og sendte bolden ind mod mål, hvor ingen fik ram på den, og i stedet sejlede kuglen hele vejen over i det lange hjørne. 1-0 til Fremad og hvilken herlig måde at få Riisvangen op i omdrejninger igen.

Efter scoringen blev FC Djursland beordret længere frem på banen, og det gav gode chancer i begge ender. Det resulterede desværre i en udligning for udeholdet, da Djursland angriberen Danny Lauridsen bankede til bolden lidt ude for feltet og op i hjørnet uden chance for den nye Fremad-målmand, Victor Krøyer. 1-1 og en lille bekymret mine kunne spores på Fremad-bænken.

Efter Peter Rasks skade har angriber Khaled Paikar fået chancen i front, og han leverede et sandt arbejdsraseri i alle 90 minutter som targetmand. Målscorer og magiker skulle han også vise at besidde, da han fem efter udligningen opsnappede bolden i højre side af feltet.  Djursland målmanden kom ud i mod ham, men i stedet for at spille bolden videre til en fri Fremad-mand, valgte centerforwarden elegant at chippe bolden hen over hovedet på Djursland målmanden og i mål til stor begejstring for alle på Riisvangen. 2-1 til Fremad og Tollefsen og Byskov kunne ånden lettet op.

Anden halvleg forløb uden de helt store chancer. Alexander Jackson Møller spillede en fremragende kamp som krumtap i forsvaret, og sammen med resten af bagkæden fik de afvist FC Djursland gang på gang. Khaled Paikar fungerede som en fremragende opspilsstation og afretter, og det var tydeligt, at det var recepten for resten af halvegen. Samtlige hovedstød blev vundet, og FC Djursland havde svært ved at dæmme op for den store angriber. Det kastede også et par hovedstødschancer af sig, men uden den fornødne skarphed og held.

Ude på bænken viste Jesper Tollefsen enorm energi. Den tidligere AGF-træner må i den grad være hæs i morgen, da der blevet givet strikse dessiner til samtlige af spillerne i alle 90 minutter. Aarhus Fremad formåede at køre sejren sikkert hjem, og Aarhus-klubben kan nu glæde sig over at komme op på 4. pladsen i tabellen, kun to point fra 1. pladsen.

Forza Fremad 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP