Tre kasser og en kontrakt – Endnu mere Callø på Vangen

Efter en potent præstation i sin debut for Aarhus Fremads førstehold, er der nu endnu en sæson i vente med Gustav Callø iført de sortgule trøjer.

Af Nicolai Yevmenchyk

Hattrickmageren fra seneste kamps 3-1 sejr i Skive har netop skrevet under på sin første kontrakt med Aarhus Fremad. Aftalen løber frem til juni 2024.

“Jeg er rigtig glad for alt omkring klubben. Jeg elsker at være her, så da jeg fik muligheden for at skrive under på kontrakten, var der ikke så meget tvivl om det,” udtaler den 20-årige offensivspiller.

Siden Gustav Callø blev hentet fra Vejle i sommeren 2022, har han tørnet ud for Danmarksserieholdet fra Vangen. Men efter den fremragende debutstart for førsteholdet er der nu ambitioner om at blive en integreret del af oprykningsspillet i 2. Division:

“Jeg håber, at jeg kan blive en fast del af startelleveren, og at vi kan rykke op til sommer og få en god sæson i 1. Division næste år.”

Gustav Callø håber samtidig på at kunne fortsætte sin egen stime og derved spille en bidragende rolle i de afgørende kampe resten af sæsonen. Han vurderer selv, at mulighederne for oprykning er gode.

De dage, hvor kontrakter blev underskrevet med fyldepen under pomp og pragt, er tydeligvis ovre

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP