Aarhus Fremad har fundet ny cheftræner

Topholdet i 2. division Vest, Aarhus Fremad, har fundet den træner, der skal tage klubben videre i sin aktuelle udvikling.

Det bliver 36-årige Morten Dahm Kjærgaard, der overtager jobbet som cheftræner i Aarhus Fremad, og han tiltræder med det samme. Han har skrevet under på en kontrakt, der løber indtil 30. juni 2022.

Morten Dahm Kjærgaard kommer til klubben fra en position, som fuldtidsansat assistenttræner i 1. divisionsklubben Fredericia. Han er desuden ved at tage den højeste danske trænerlicens, den såkaldte P-licens.

”Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække så talentfuld og ambitiøs en træner som Morten. Morten har stået i lære hos nogle store kapaciteter, og er nu klar til at stå med ansvaret selv. Vi er sikre på, at vi sammen med Morten, kan indfri vores ambitioner, og løfte Aarhus Fremad til næste niveau,” siger Mikkel Sønderup, der er bestyrelsesformand for Aarhus Fremad. 

Morten Dahm Kjærgaard har i sine mange år i Fredericia stået i lære hos nogle af ladets dygtigste trænere som Peter Sørensen, Ove Pedersen, Jesper Sørensen, og Jonas Dal. 

”Vi får en stærk kapacitet, der kender til hverdagen i 1. Division og hvad der kræves på det niveau, og som har arbejdet under nogle rutinerede trænere i Fredericia. Vi havde med Morten Mølkjær god erfaring med at finde en person, der havde præsteret flot andre steder end som førsteholdstræner på seniorniveau. Nu giver vi så en anden Morten chancen, denne gang i en situation, hvor han rykker et hak op i hierarkiet og skal vise sit potentiale som cheftræner,” siger Lars Kruse, der er direktør for Aarhus Fremad.

Den kommende cheftræner glæder sig til at tage hul på arbejdet og de nye udfordringer i Aarhus Fremad.

”Jeg er rigtig glad for at Aarhus Fremad har peget på mig til at stå i spidsen for den spændende udvikling, som klubben er inde i på og udenfor banen. Jeg har fra den første samtale mærket en passioneret og ambitiøs stemning omkring klubbens arbejde og udvikling. Den samme passion ved jeg lever hos spillerne, der arbejder hårdt for at udvikle sig og vil give alt for sejren i weekenden, hvilket tiltaler mig meget,” siger Morten Dahm Kjærgaard.

Morten Dahm Kjærgaard har første arbejdsdag på Riisvangen, når holdet indleder træningen mandag 13. januar. Aarhus Fremad spiller første turneringskamp 7. marts på udebane imod Dalum.

Den nye træner ser frem til at opleve og mærke den særlige ånd og stemning på Riisvangen Stadion, hvor der i denne sæson er blevet sat sæsonrekord og i gennemsnit har været 739 tilskuere til hjemmekampene.

”Jeg glæder mig til i samspil med den øvrige stab at skabe begejstring på banen til glæde for de mange tilskuere og fans af Aarhus Fremad. Jeg vil samtidig gerne udtrykke en stor tak til FC Fredericia for velvilligt at lade mig forfølge denne mulighed,” siger Morten Dahm Kjærgaard.

 

For yderligere oplysninger:

Direktør Lars Kruse: 21730023

Cheftræner Morten Dahm Kjærgaard: 22668399

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP